«Στο Vertical Divas μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί οικογένειας»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 06 Μαΐου 2020
«Στο Vertical Divas μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί οικογένειας»

Η Βάσια Ζαγανάκου από τα 5 της χρόνια ασχολείται με τον χορό. Ξεκίνησε με κλασσικό μπαλέτο και στη συνέχεια δοκίμασε και άλλα είδη όπως παραδοσιακούς χορούς, latin, oriental κ.λπ. Μόλις 17 ετών, ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χορό, εργαζόμενη ως δασκάλα.

vertical-divas-franchisee-agia-paraskeui

«Το 2011, το pole dancing μου τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς με εντυπωσίασε o συνδυασμός του χορού με την ακροβατική γυμναστική! Άρχισα λοιπόν να ψάχνω στο διαδίκτυο για μαθήματα pole dancing και ήρθα σε επικοινωνία με την Αμαρυλλίδα Κουκουλέρου, Ιδρύτρια του Vertical Divas, ξεκινώντας μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα», μας εξηγεί. Πώς αποφάσισε να αποκτήσει τη δική της σχολή στην Αγία Παρασκευή; Ποια η υποστήριξη από την εταιρεία; Η κα Ζαγανάκου μας δίνει όλες τις απαντήσεις!

Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε από τη μητρική εταιρεία για την προετοιμασία και την εκπαίδευσή σας, πριν την έναρξη του δικού σας pole dancing studio;

Η εκπαίδευσή μου έγινε βήμα-βήμα, ξεκινώντας από απλές χορευτικές και ακροβατικές κινήσεις σε συνδυασμό με τον στύλο. Λόγω του ότι ήμουν ήδη δασκάλα χορού προχώρησα αρκετά γρήγορα οπότε ξεκίνησα και τη διδασκαλία σε αρχάριους μαθητές. Το 2014 χρειάστηκε να κάνω ένα διάλειμμα, καθώς γέννησα το αγοράκι μου. Έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησα και πάλι τα μαθήματα και το 2017 πήρα την απόφαση να αποκτήσω τη δική μου σχολή στην Αγία Παρασκευή.

vertical-divas-franchise-pole-dancing

Πώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά;

Ευτυχώς, όλα κύλησαν ομαλά. Πρόκληση ήταν για μένα το γεγονός πως από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της σχολής μου, οι εγγραφές αυξάνονταν ραγδαία. Όχι μόνο από την Αγία Παρασκευή, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Η εταιρεία ήταν πάντα στο πλευρό μου με πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση όποτε υπήρχε ανάγκη.

vertical-divas-franchise-pole-dancing1

Ποια είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising μέσα από τη συνεργασία σας με τo Vertical Divas;

Είναι πολύ σπουδαίο να ανήκεις σε μια ομάδα, πόσο μάλλον σε μια οικογένεια, όπως το Vertical Divas με ισχυρούς δεσμούς! Η έμπνευση όλων μας είναι η Αμαρυλλίς. Σε εκείνη οφείλουμε αυτό το συναισθηματικό δέσιμο το οποίο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό, έχοντας πιστότητα των μαθητών μας.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Vertical Divas, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS