Πώς το σύστημα franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε βοηθά να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 07 Απριλίου 2020
Πώς το σύστημα franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε βοηθά να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελεί μία ιδανική επιχειρηματική πρόταση για όποιον επιθυμεί να μετατρέψει την επιχείρησή του στον ηγέτη των franchise convenience stores και να γίνει το επίκεντρο της γειτονιάς του.

Καταστήματα καφέ, ή μίνι μάρκετ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν να μετατραπούν στα επόμενα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES, προσφέροντας πολλαπλές πηγές εσόδων για τους franchisees που θα τα επιλέξουν.

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελεί μία ιδανική επιχειρηματική πρόταση για όποιον επιθυμεί να μετατρέψει την επιχείρησή του στον ηγέτη των convenience stores και να γίνει το επίκεντρο της γειτονιάς του. Καταστήματα καφέ, ή μίνι μάρκετ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν να μετατραπούν στα επόμενα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES, προσφέροντας πολλαπλές πηγές εσόδων για τους franchisees που θα τα επιλέξουν.
Επίσης, δεν είναι τυχαίο που πολλοί franchisees του δικτύου διαθέτουν περισσότερα από ένα σημεία! Για παράδειγμα, ο Αριστείδης Γκόρος σε συνεργασία με τον Άγγελο Δουκάκη και τον Περικλή Αλευρά απέκτησαν το δικό τους KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στον Χολαργό το 2018. Εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισαν να αποκτήσουν και δεύτερο κατάστημα στον Βύρωνα, ενώ ήδη σκέφτονται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την εταιρεία, αναζητώντας και τρίτο σημείο! τους; Συναντήσαμε τον κ. Γκόρο στο κατάστημά του στον Βύρωνα, όπου και μας έδωσε όλες τις απαντήσεις.Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελεί μία ιδανική επιχειρηματική πρόταση για όποιον επιθυμεί να μετατρέψει την επιχείρησή του στον ηγέτη των franchise convenience stores και να γίνει το επίκεντρο της γειτονιάς του. Καταστήματα καφέ, ή μίνι μάρκετ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν να μετατραπούν στα επόμενα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES, προσφέροντας πολλαπλές πηγές εσόδων για τους franchisees που θα τα επιλέξουν.

kioskys-convenience-store-franchise-vironas

Επίσης, δεν είναι τυχαίο που πολλοί franchisees του δικτύου διαθέτουν περισσότερα από ένα σημεία! Για παράδειγμα, ο Αριστείδης Γκόρος σε συνεργασία με τον Άγγελο Δουκάκη και τον Περικλή Αλευρά απέκτησαν το δικό τους KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στον Χολαργό το 2018. Εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισαν να αποκτήσουν και δεύτερο κατάστημα στον Βύρωνα, ενώ ήδη σκέφτονται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την εταιρεία, αναζητώντας και τρίτο σημείο! τους; Συναντήσαμε τον κ. Γκόρο στο κατάστημά του στον Βύρωνα, όπου και μας έδωσε όλες τις απαντήσεις.

kioskys-convenience-store-franchisee-vironas

Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε από τη μητρική εταιρεία για την προετοιμασία και την εκπαίδευσή σας, πριν την έναρξη του κατάστηματός σας αλλά και έως σήμερα;

Έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο της μικρής λιανικής, γνωρίζαμε τις λειτουργίες του καταστήματος. Το μόνο κομμάτι που μας έλειπε, σχετιζόταν με την εστίαση, με τον καφέ. Αρχικά, πραγματοποιήθηκε διεξοδική ενημέρωση από την εταιρεία σχετικά με τις συμφωνίες με τους προμηθευτές, τον τρόπο λειτουργίας κ.λπ. Εκπαίδευση ουσιαστικά έγινε στο προσωπικό, αναφορικά με την παρασκευή του καφέ, με τις πιστοποιήσεις του ΕΦΕΤ για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, με τη μηχανογράφηση.

kioskys-convenience-store-franchise

Ποια η ανταπόκριση του κοινού στη γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE; Πόσο συμβάλει στην ελκυστικότητα και επισκεψιμότητα του καταστήματος;

Ο καφές αποτελεί τον «κράχτη». Είναι εξαιρετικής ποιότητας, για αυτό είναι και το μεγάλο μας ατού, το σήμα κατατεθέν μας! Λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλές ποικιλίες, είναι πολύ σπάνιο να βρεις τόσο καλό καφέ και αυτό έχει δώσει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο κατάστημα. Ο κόσμος έρχεται για να πάρει τον καφέ του και ταυτόχρονα πραγματοποιεί συνδυαστικές αγορές, όπως ζαχαρώδη, είδη μπακαλικής, τσιγάρα, ποτά, παγωτά κ.λπ. Ουσιαστικά η επένδυση στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι και ένας έξυπνος τρόπος για να εισχωρήσεις στην καφεστίαση.

kioskys convenience store franchise

Πόσο βοηθάνε οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους προμηθευτές στην καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων;

Όταν υπάρχει μια «ομπρέλα» από πάνω, οι προμηθευτές λειτουργούν διαφορετικά. Αλλιώς συμπεριφέρονται σε μια μεγάλη εταιρεία, αλλιώς σε έναν ελεύθερο επαγγελματία. Πέραν όμως από αυτό, η εταιρεία έχει πετύχει καλύτερες τιμές αγοράς των προϊόντων, άρα βγαίνουμε και εμείς πιο ανταγωνιστικοί. Και μάλιστα, παρότι είμαστε κατάστημα λιανικής πώλησης, πολλές φορές και σε πολλά προϊόντα, οι τιμές μας είναι κοινές με τα σούπερ μάρκετ, όπως π.χ. στην μπακαλική και στα ζαχαρώδη. Οι τιμές στην εστίαση είναι επίσης ανταγωνιστικές. Αν λειτουργούσα ως ανεξάρτητος επαγγελματίας, δεν θα έπαιρνα αυτές τις τιμές. Αυτό το έχει πετύχει η εταιρεία, λόγω των συμφωνιών που έχει συνάψει.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE