Green Family | Πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα για κάθε ανάγκη

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 24 Αυγούστου 2020
Green Family | Πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα για κάθε ανάγκη

«Είμαι χαρούμενος που έχω επενδύσει σε μια εταιρεία που στηρίζει τον Έλληνα βιοκαλλιεργητή αλλά και τις ελληνικές μικρές οικοτεχνίες. Σε ένα δίκτυο που πιστεύει έμπρακτα στη διαφάνεια της σχέσης με τον καταναλωτή. Ανήκω σε μια οικογένεια που προσέχει τα παιδιά της και δεν τα βλέπει ως επενδυτές αλλά ως άμεσους και σημαντικούς συνεργάτες».

Ο Νίκος Λεωνίδας δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των τροφίμων, καθώς διατηρεί κατάστημα delicatessen στον Βόλο. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναγνώρισε την ανερχόμενη δυναμική της αγοράς των βιολογικών προϊόντων. Η έρευνα τον οδήγησε στην Green Family καθώς εντυπωσιάστηκε μεταξύ άλλων από την καινοτομία της πρότασης, τις δυνατότητες για κερδοφορία, την υποστήριξη του δικτύου προς τους franchisees ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης ενώ θετικά μέτρησε και το προσωπικό lifestyle.

green family volos out

«Η νέα αυτή πρόταση θεωρώ ότι αποτελεί την άριστη επιλογή και ήδη τα μηνύματα από την τοπική αγορά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και θετικά με την άμεση ανταπόκριση των καταναλωτών του Βόλου στην πρότασή μας», εξηγεί.

 greenfamily logo xwris ellinikon

Η Green Family βελτιώνει τη διατροφή και την υγεία μας, μέσα από τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής.

Γιατί επιλέξατε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές σκέψεις κι αναζητήσεις πριν καταλήξω στη συνεργασία με τη Green Family. Επέλεξα τo franchising για πολλούς λόγους. Πρώτον, εισερχόμενος σε έναν νέο χώρο, είχα την ανάγκη της εξειδικευμένης γνώσης και υποστήριξης μιας αλυσίδας που πραγματικά κατέχει όλη την τεχνογνωσία για να μπορέσω να αισθανθώ ασφάλεια σχετικά με την επένδυσή μου.

Δεύτερον, όταν ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της Green Family κατάλαβα ότι γι’ αυτούς δεν είναι μόνο μια επιχειρηματική κίνηση αλλά τρόπος ζωής και αυτό πραγματικά με ενθουσίασε.

green family franchise

Τρίτον, πολλοί πελάτες του καταστήματος ήξεραν την εταιρεία πριν ανοίξουμε το κατάστημα, συνεπώς λόγω της αναγνωρισιμότητας θα ήταν ευκολότερος και σχετικά πιο βατός ο δρόμος.

Τέταρτον, η Green Family μου παρείχε τη δυνατότητα δημιουργίας οικονομιών κλίμακας και αρκετά υψηλή κερδοφορία, μέσα από τις συνεργασίες που έχει ήδη συνάψει.

Πέμπτος και εξίσου σημαντικός λόγος είναι ότι σε κάθε τομέα και κλάδο θα πρέπει να επιλέγεις συνεργασία με τον leader της αγοράς. Είμαι βέβαιος ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή αφού διαπιστώνω κάθε μέρα το μεράκι, την αγάπη και τον επαγγελματισμό σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της εταιρείας.

Τέλος, η επιλογή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της Green Family με κάνει και νιώθω περήφανος, αφού μέσα από τη δική μου επιχειρηματική κίνηση ήρθε στην πόλη του Βόλου η Green Family και οι κάτοικοι την έχουν ήδη αγκαλιάσει.

green family volos franchise 2019

Προτού κάνετε την τελική σας επιλογή, συζητήσατε με άλλους franchisees για την πορεία και τις εμπειρίες τους στο δίκτυο;

Αρχικά, επισκέφθηκα τα καταστήματα του δικτύου τόσο στη γειτονική Λάρισα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, όταν βρισκόμουν για επαγγελματικά ταξίδια, για να διαπιστώσω ο ίδιος τον τρόπο λειτουργίας και το στήσιμό τους. Αυτό που με εντυπωσίαζε σε κάθε επίσκεψή μου, ήταν αφενός η πληρότητα σε προϊόντα και κωδικούς που κάλυπταν κάθε είδους ανάγκη της οικογένειας αλλά και για οποιονδήποτε ήθελε να στραφεί σε μια πιο υγιεινή διατροφή. Επίσης, με εξέπληξε θετικά το πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των εργαζομένων της αλυσίδας με απόλυτα πελατοκεντρική προσέγγιση. Μου άρεσε πάρα πολύ το στήσιμο των καταστημάτων. Επισκέφθηκα αρκετές φορές τα καταστήματα και στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με την ηγετική ομάδα της Green Family, όπου μέσα από αναλυτικές συζητήσεις μου παρείχε κάθε πληροφορία που χρειάστηκα, ώστε να καταλήξω στην επιλογή μου να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά με την αλυσίδα στην πόλη μου.

Πώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά;

Η πόλη μας αγκάλιασε από την πρώτη μέρα. Δημιουργούμε κάθε μέρα ενθουσιασμένους πελάτες αφού προσφέρουμε πληθώρα προϊόντων σε διαφορετικές κατηγορίες. Είμαστε το πιο εξειδικευμένο κατάστημα στον Βόλο και γίναμε σημείο αναφοράς μέσα σε λίγους μήνες από την έναρξή μας. Θα ήθελα να επισημάνω στο σημείο αυτό την έκπληξη και τον ενθουσιασμό των τουριστών που επισκέπτονται το κατάστημα, καθώς μας λένε πως δεν περίμεναν να βρουν ένα τόσο ενημερωμένο και ωραίο κατάστημα βιολογικών προϊόντων σε επαρχιακή πόλη. Η καθημερινή επίσκεψη όλο και περισσότερων πελατών αλλά και τα θετικά σχόλια που ακούμε, μας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

green family volos inside

Σε περιόδους κρίσης, όπως τώρα με την πανδημία του Covid-19, ποια υποστήριξη έχει χρειαστεί και έχετε λάβει από την εταιρεία;

Τα καταστήματα τροφίμων δέχτηκαν ιδιαίτερα μεγάλη πίεση. ‘Ήμασταν υποχρεωμένοι, αφενός, να προσέχουμε και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας, αφετέρου, να εξακολουθήσουμε να εξυπηρετούμε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Η εταιρεία στήριξε την προσπάθειά μας αφού είχαμε μεγάλη πληρότητα σε προϊόντα, αμέριστη υποστήριξη σε επίπεδο επικοινωνίας, οδηγιών αλλά και νέων υπηρεσιών που αναπτύξαμε ως κατάστημα (π.χ. delivery) στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Υπήρξε υποστήριξη σχετικά με τις διαχειριστικές διαδικασίες. Η επικοινωνία με όλα τα τμήματα της εται-ρείας ήταν διαρκής, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τους πελάτες μας.

Η Green Family μου παρείχε τη δυνατότητα δημιουργίας οικονομιών κλίμακας και αρκετά υψηλή κερδοφορία.

green family volos inside
Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το μεγαλύτερο όφελος της συνεργασίας σας με τη Green Family;

Το μεγαλύτερο όφελος που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία μου με τη Green Family, είναι ότι ανακάλυψα μια παρέα ανθρώπων που πραγματικά οραματίζεται, πιστεύει, υποστηρίζει και προωθεί με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο αυτό που για κάποιους άλλους είναι απλά μόδα και νούμερα. Η Green Family δεν είναι απλά μια επιχειρηματική πρόταση. Ήρθε για να βελτιώσει την καθημερινότητα, τη διατροφή και την υγεία μας, μέσα από τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής και την εμφάνιση ενός δυναμικού κοινωνικού προσώπου με ευαισθησίες και όραμα.

green family volos franchise bio

Πώς θα περιγράφατε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising;

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου επιβεβαιώνει την αρχική μου εκτίμηση και τη διαμόρφωση των αρχικών μου προσδοκιών. Λαμβάνουμε υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα δράσης μας, λειτουργικά, επικοινωνιακά, εκπαιδευτικά αλλά και σε θέματα ασφάλειας, αφού γνωρίζουμε ότι η μητρική εταιρεία είναι δίπλα μας για να μας προστατέψει ακόμη και σε επίπεδα και θέματα που σχετίζονται με αθέμιτο ή μη υγιή ανταγωνισμό. Είμαι χαρούμενος γιατί ανήκω επαγγελματικά σε μια οικογένεια που νοιάζεται για την επιτυχία του καταστήματος και για την επένδυση του συνεργάτη της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY