Οι franchisees του Berry’s μιλούν για το δικό τους success story

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβρουαρίου 2021
Οι franchisees του Berry’s μιλούν για το δικό τους success story

Η επένδυση σε ένα all day coffee and snack store εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια σε όσους αναζητούν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Όμως, η επιλογή της κατάλληλης πρότασης franchise αποτελεί όλο και μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς ο ανταγωνισμός συνεχώς μεγαλώνει.

Οι franchisees του Berry’s μιλούν στο FRANCHISE SUCCESS για τους λόγους που επέλεξαν συνεργασία με το δίκτυο, γράφοντας το δικό τους success story στην αγορά του καφέ και του σνακ!

berrys-franchise-kafes

Λευτέρης Θωμάς, franchisee του Berry’ s στο Μενίδι

Ο Λευτέρης Θωμάς εργαζόταν ως εργοδηγός σε κατασκευαστική εταιρεία, μέχρι το 2008. Βλέποντας πως η κρίση επηρεάζει πάρα πολύ τον κλάδο του, έγινε οδηγός ταξί και το 2015 αποφασίζει να εργαστεί ως διανομέας στο πρώτο κατάστημα Berry’s, στο Μενίδι. «Νοιαζόμουν πραγματικά για το μαγαζί και τη δουλειά. Έβλεπα πως η επένδυση στο Berry’s έχει μέλλον και αξία. H συνεργασία μου με τον Λεωνίδα Φωτιάδη ήταν και είναι άψογη, σαν κρύσταλλο! Πιο έντιμη συνεργασία δεν υπάρχει. Και ως εργοδότης αλλά και ως franchisor. Δεν θα μπορούσε να μου τύχει κάτι καλύτερο. Έχουμε «δέσει» πάρα πολύ και υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη», αναφέρει ο κ. Θωμάς.

«Αρχικά, ξεχώρισα το Berry’s για την ποιότητα του καφέ. H ποικιλία Oro της Ηausbrandt είναι ένας έντονος καφές με γεμάτο σώμα. Στους πελάτες αρέσει αυτό το χαρμάνι και δεν μπορούν να το αποχωριστούν! Επιπλέον, ένα από τα δυνατά σημεία του Berry’s είναι η υπηρεσία delivery που έχει ταυτιστεί με την άμεση εξυπηρέτηση. Πλέον, με το Berry’s νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου καταστήματος εντός Αττικής.

berrys-franchise-coffee

Νίκος Βερβερίδης, franchisee του Berry’ s στο Ίλιον

O Νίκος Βερβερίδης , εργολάβος στο επάγγελμα, γνώριζε το Berry’s από το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στο Καματερό. «Έβλεπα πως υπάρχει κίνηση στον κλάδο της καφεστίασης και ήθελα να αποκτήσω ένα δικό μου all day coffee and snack store. Ο Λεωνίδας Φωτιάδης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη τόσο ως άνθρωπος αλλά και ως συνεργάτης. Γνώριζα ήδη λόγω γειτονιάς την ποιότητα του Berry’s, έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, το 2018 και να πάρω το μέλλον στα χέρια μου», μας εξηγεί.

«Δυνατό χαρτί του δικτύου Berry’s αποτελεί η υπηρεσία delivery που προσφέρει. Όλοι μιλούν για το γρήγορο delivery, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η ταχεία διείσδυση του μοντέλου σε νέες αγορές και ταυτόχρονα, η υψηλή πιστότητα του πελάτη, διασφαλίζοντας παράλληλα κερδοφορία για τον επιχειρηματία. Ειδικά τώρα με τις on-line πλατφόρμες παραγγελιοληψίας, κύριο κριτήριο αξιολόγησης είναι η ταχύτητα παράδοσης μέσω της υπηρεσίας delivery. Εδώ, όλα παίζουν ρόλο. Η εμφάνιση του διανομέα, η ομιλία του, οι χρόνοι παράδοσης, η ποικιλία και η ποιότητα των επιλογών, όλα μετρούν για το αν θα σε επιλέξει ξανά ο πελάτης», επισημαίνει.

Ενδιαφέρεσαι για την πρόταση franchise του Berry’s; Μάθε περισσότερα, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S