«Ο τρόπος λειτουργίας του Nails 4 You μου λύνει τα χέρια!»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 11 Νοεμβρίου 2021
«Ο τρόπος λειτουργίας του Nails 4 You μου λύνει τα χέρια!»

Στην Θεσσαλονίκη, στον Εύοσμο και στην Θέρμη, δυο ακόμα beauty spot της Νο1 αλυσίδας περιποίησης Nails 4 You είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό. Ιδιοκτήτης και των  δύο καταστημάτων είναι ο Μιχάλης Χεαλίδης, που στην πρόταση Nails 4 You βρήκε την ευκαιρία που πάντα ήθελε. “Ο χώρος της ομορφιάς είναι μια αγορά που πάντα έχει ζήτηση και φέρνει κερδοφορία”, αναφέρει ο ίδιος στο FRANCHISE SUCCESS.

Για ποιους άλλους λόγους, όμως, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της ομορφιάς;

Αν και είναι ένας χώρος που δεν γνωρίζω ,αποφάσισα να επενδύσω σε αυτή την αγορά ύστερα από πολλές συζητήσεις με τους εξειδικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO. Με έμπρακτες αποδείξεις, κατάλαβα ότι ό χώρος της ομορφιάς είναι μια αγορά που έχει πάντα ζήτηση αλλά και ένα επάγγελμα που δεν επηρεάστηκε από την κρίση. Όταν ήρθα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Nails 4 You, δεν είχα καμία αμφιβολία και απλά προχώρησα.

nails4you franchise

Γιατί επιλέξατε το Nails 4 You;

Πρώτα από όλα γιατί είναι η πρώτη αλυσίδα franchise περιποίησης άκρων στην Ελλάδα με εντυπωσιακή πορεία. Δεύτερον που αρέσει ο τρόπος οργάνωσης. Δεν χρειάζεται να είμαι 24 ώρες στο κατάστημα και να επιβλέπω. Με αυτόν τον τρόπο έχω και εγώ τον χρόνο να μάθω στην ουσία, πως λειτουργεί ο χώρος της ομορφιάς. Απλά και μεθοδικά χωρίς βιασύνες.

Τι υποστήριξη έχετε λάβει μέχρι τώρα;

Από την πρώτη στιγμή είχα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν και η εταιρεία ήταν δίπλα για μου λύσει κάθε απορία.  Αυτό με διευκόλυνε πάρα πολύ. Έπειτα ο ιδιοκτήτης του Nails 4 You ήρθε στη Θεσσαλονίκη και με στήριξε σε κάθε μου βήμα.  Η βοήθεια και η υποστήριξη από το δίκτυο είναι άμεση και ουσιαστική.

nails4you franchise

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
NAILS 4 YOU