Nails 4 You: Η διαθεσιμότητα και η άμεση ανταπόκριση του δικτύου δημιουργεί ασφάλεια στο νέο συνεργάτη!

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 22 Δεκεμβρίου 2020
Nails 4 You: Η διαθεσιμότητα και η άμεση ανταπόκριση του δικτύου δημιουργεί ασφάλεια στο νέο συνεργάτη!

Η νέα franchisee της αλυσίδας Nails 4 You, Βάσω Χαλά, αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και πλέον να διευθύνει της δικής της επιχείρηση. Κι αν στην αρχή, το εγχείρημα της αυτό φάνταζε χρονοβόρο, το δίκτυο Nails 4 You ότι τελικά είναι πολύ απλό.

Γεμάτη ενθουσιασμό και με ένα ζεστό χαμόγελο, υποδέχεται στο δικό της beauty lounge τις πελάτισσες της.

Αν και πάντα ασχολούνταν με τα οικονομικά αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει επαγγελματικό προορισμό και να ασχοληθεί με το χώρο της ομορφιάς. Πάντα ο χώρος της ομορφιάς είναι  επίκαιρος, δελεαστικός και έχει ζήτηση. Η γυναίκα δεν σταματάει ποτέ να περιποιείται τον εαυτό της. Αρκεί βέβαια να βρεις την σωστή ευκαιρία για να επενδύσεις. Και η κ. Χάλα είδε την ευκαιρία που έψαχνε στην αλυσίδα Nails 4 You.

Πώς αποφασίσατε να ανοίξετε ένα κατάστημα εν μέσω πανδημίας;

Όλοι γνωρίσουμε την κατάσταση αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν θα πας μπροστά. Κάθε εποχή έχεις τις δυσκολίες της. Πιο παλιά είχαμε την κρίση, τώρα είναι ο ιός, αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο. Κάπως έτσι το σκέφτηκα και λέω «ας την κάνουμε την προσπάθεια μας». Η γυναίκα δεν σταματάει να περιποιείται τον εαυτό και μάλιστα κυρίως για ψυχολογικούς ρόλους. Ειδικά αυτή την εποχή η περιποίηση μας χρειάζεται για να ανεβαίνουμε ψυχολογικά. Και αυτό το ακούω και από πελάτισσες. Έρχονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Άλλωστε τα καταστήματα Nails 4 Υou πάντοτε ακολουθούν πολύ συγκεκριμένους κανόνες όσον αφορά το υγειονομικό κόμματί. Η καθαριότητα , οι απολυμάνσεις, γάντια, μάσκες κ.λπ. Επίσης η πολιτική της εταιρείας είναι να μην υπάρχουν μεγάλες αναμονές και τηρείται το πρόγραμμα των ραντεβού. Έτσι και δεν γίνεται συνωστισμός μέσα στο κατάστημα και οι πελάτισσες δεν χρειάζεται να περιμένουν. Τα ραντεβού δεν είναι στρυμωγμένα το ένα μετά το άλλο και οι τεχνίτριες έχουν χρόνο να κάνουν τη δουλειά τους.

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με το δίκτυο Nails 4 Υοu;

Βασικός παράγοντας επιτυχίας θα πω ότι το engagement του κ.Ευγενικού. Αυτό που με τράβηξε είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός της καλής ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας. Έκανα έρευνα αγοράς σε διάφορα franchise και σε διάφορα αντικείμενα και τελικά με τράβηξε το Nails 4 You. Και σαν πελάτισσα-γυναίκα όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή αλλά και σαν επενδυτής λόγω του πακέτου που προσφέρει.

Με ποια εργαλεία σας έχει εφοδιάσει η εταιρεία ώστε να νιώθετε έτοιμη να διευθύνετε ένα κατάστημα Nails 4 Υou;

Ενόψει του ανοίγματος του καταστήματος που δόθηκε η ευκαιρία να πάω και στην εταιρεία του κ. Ευγενικού και σε ένα κατάστημα. Μου εξήγησαν πάρα πολλά πράγματα για το πως γίνεται η δουλειά, πως χειριζόμαστε κάποια πράγματα, τα προϊόντα και τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Οπότε αυτό μου έδωσε μια ασφάλεια αλλά και την ευκαιρία να μπω στην φιλοσοφία του Nails 4 Υou. Ας πούμε πέρασα μια μικρή εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα και η διαθεσιμότητα και η άμεση ανταπόκριση και του κ. Ευγενικού και των συνεργατών του είναι το βασικό εργαλείο. Γιατί ανά πάσα στιγμή ότι και να χρειαστώ είναι διαθέσιμοι για να λύσουν απορίες.

Αν και έχετε ανοίξει πολύ πρόσφατα, ποια ήταν τα πρώτα σχόλια  από το κοινό;

Έχουμε πολύ θετικά σχόλια. Τους αρέσει πολύ το κατάστημα. Βρίσκουνε ότι είναι ωραίο, καθαρό, ωραία στημένο, περιποιημένο, ευρύχωρο. Δεν αισθάνονται στρυμωγμένοι, δεν φοβούνται λόγω κορονωιού. Επίσης έχω πολύ θετικά σχόλια για τις καλές τιμές. Θετικά σχόλια και το εύρος των υπηρεσιών μας. Βλέπω ένα ενθουσιασμό από το κοινό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU