Ιστορικό…άνοιγμα για το Stegno στην Γλυφάδα

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 05 Απριλίου 2022
Ιστορικό…άνοιγμα για το Stegno στην Γλυφάδα

Το Stegno, η πιο επιτυχημένη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων στην Ελλάδα, προχώρησε σε ανασχεδιασμό ενός από τα πιο γνωστά καθαριστήρια στην Αθήνα. Στην Γλυφάδα αλλά και γενικά σε όλο το λεκανοπέδιο, τα καθαριστήρια  STAR ήταν συνώνυμο της ποιότητας, της τεχνογνωσίας και της άριστης εξυπηρέτησης. Μετά από 50 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, το αγαπημένο καθαριστήριο της περιοχής αλλάζει, εξελίσσεται και χαιρετά το μέλλον με άλλο αέρα. Με τον αέρα και την σιγουριά της ποιότητας Stegno.

“Δεν υπήρχε στην Ελλάδα καλύτερο καθαριστήριο από αυτό. Έτσι λέει ο κόσμος. Πολλά τα χρόνια, πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες. Δεν είχαμε ποτέ θέματα. Οικογενειακή επιχείρηση και ο κόσμος μας είχε αγκαλιάσει. Μεγαλώσαμε και θέλουμε να δώσουμε το μαγαζί σε κάποιον αντάξιο συνεχιστή που θα το τρέξει όπως εμείς” , αναφέρει στο FRANCHISE SUCCESS η κ. Κατερίνα Αιβαλιώτη, ιδιοκτήτρια του καθαριστηρίου.

stegno glyfada

Η νέα εποχή

Ο νέος ιδιοκτήτης είναι γνώριμος συνεργάτης της εταιρείας, καθώς με τη γυναίκα του ήδη διαθέτουν άλλα 2 Stegno στα νότια προάστεια. Ο Θέμης Δημητρακόπουλος και η Κατερίνα Μάσρη, franchiseeς του Stegno σε Βάρη και Άλιμο, άρπαξαν την ευκαιρία που τους προσέφερε η εταιρεία και προχώρησαν στο “άνοιγμα” και τρίτου καταστήματος.

Τι σας ώθησε να ανοίξετε και τρίτο κατάστημα Stegno;

Ικανοποίηση από αυτό που μας δίνει η εταιρεία. Σοβαρότητα, προοπτική, οργάνωση ποιότητα και συνεννόηση. Η επένδυση μας έχει αντίκρισμα. Διαθέτει επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο που συνεχώς εξελίσσεται και παράλληλα η τεχνογνωσία που μας παρέχει, μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς.

Γιατί επιλέξατε το πρόγραμμα μετασχηματισμού; 

Είναι μεγάλη ευκαιρία να παίρνεις ένα κατάστημα που λειτουργεί και έχει έτοιμο πελατολόγιο. Το κατάστημα δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της “αλλαγής” μπορούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του κόσμου. Ουσιαστικά πήραμε ένα πετυχημένο και γνωστό σημείο πώλησης και του δώσαμε φρέσκια εικόνα. Σε συνδυασμό με τις νέες υπηρεσίες που διασφαλίζουμε σαν Stegno μπορούμε να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε την πελατεία.

stegno glyfada

Σε ρυθμούς ανάπτυξης

To κατάστημα της Γλυφάδας, είναι το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας που από παλιό καθαριστήριο μετατράπηκε σε Stegno. Η εταιρεία πρόκειται να συνεχίζει αυτή τη στρατηγική καθώς προσφέρει στο νέο συνεργάτη μια ευκαιρία ζωής. “Εκεί που κλείνει ένας κύκλος για κάποιον επενδυτή ή επιχειρηματία για τον όποιον λόγο, μπορεί να ανοίγει κάποιος άλλος. Εμείς  ψάχναμε ευκαιρίες, που  μπορούν να καλύψουν τις προδιαγραφές του Stegno και τις προτείνουμε στους νέους ή παλιούς συνεργάτες ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο μας και να τους υποστηρίξουμε όπως εμείς ξέρουμε, ώστε να κάνουν το καλύτερο restarting με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις”, αναφέρει ο κ. Μπαξεβανάκης, εμπορικός διευθυντής της Stegno.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO