«Η υποστήριξη που λάβαμε από την KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο lockdown ήταν καταλυτική»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 11 Μαΐου 2020
«Η υποστήριξη που λάβαμε από την KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο lockdown ήταν καταλυτική»

Ο κ. Αριστείδης Γκόρος συνεργάζεται με την ΙΝΚΑΤ Α.Ε. από το 2009. Μαζί με τον κ. Άγγελο Δουκάκη είχαν ξεκινήσει τότε με δικά τους ιδιόκτητα περίπτερα. Το 2018, μπήκε στην ομάδα και ο κ. Περικλής Αλευράς, όταν και απέκτησαν το δικό τους KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στον Χολαργό.

Εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισαν να αποκτήσουν και δεύτερο κατάστημα στον Βύρωνα, ενώ ήδη σκέφτονται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την εταιρεία, αναζητώντας και τρίτο σημείο! Συναντήσαμε τον κ. Γκόρο στο κατάστημά του στον Βύρωνα, όπου και μας μίλησε αναλυτικά για την υποστήριξη που έλαβε στο lockdown που δημιούργησε ο κορωνοϊός και για τα οφέλη του που προκύπτουν γενικότερα από τη συνεργασία του με την εταιρεία.

kioskys-convenience-store-franchisee-vironas«Κατά την πανδημία του Covid-19, o αριθμός των ηλεκτρονικών παραγγελιών από τη διαδικτυακή πλατφόρμα e-kiosky’s αυξήθηκε κατακόρυφα. Δέσμευση της εταιρείας είναι να υποστηρίζει το δίκτυο με την παροχή νέων υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων, ώστε να αντεπεξέλθουμε έγκαιρα στον μεγάλο όγκο των παραγγελιών. Προέβη στη σύναψη σύμβασης συνεργασίας με την εταιρεία «MY JOB NOW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΙΚΕ», για την ενίσχυση των καταστημάτων του δικτύου με διανομείς, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το κόστος της υπηρεσίας αυτής δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση των franchisees», επισημαίνει ο κ. Γκόρος.

kioskys-convenience-store-franchise-vironas
Ενώ υπάρχουν πολλά franchise concepts με σουπερμάρκετ και convenience stores, γιατί επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά με το δίκτυο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Επιλέξαμε την KIOSKY’S CONVENIENCE STORE γιατί ήταν κοντά στα δικά μας δεδομένα. Δεν ξεφύγαμε τελείως από αυτό που κάναμε. Ουσιαστικά, προσθέσαμε την εστίαση, για αυτό και επιλέξαμε το συγκεκριμένο concept. Παλαιότερα, είχα ασχοληθεί με ένα αναψυκτήριο. Αλλά τόσο καλά όσο έχω εντρυφήσει τώρα στη δουλειά, δεν το είχα κάνει. Ο Περικλής Αλευράς ναι, το ξέρει πολύ καλά γιατί έχει χρόνια δική του καφετέρια στην Αγία Παρασκευή. Αλλά νομίζω πως όταν υπάρχει διάθεση τα μαθαίνεις όλα.

kioskys-convenience-store-franchise-vironas1
Πόσο βοηθάνε οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους προμηθευτές στην καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων;

Όταν υπάρχει μια «ομπρέλα» από πάνω, οι προμηθευτές λειτουργούν διαφορετικά. Αλλιώς συμπεριφέρονται σε μια μεγάλη εταιρεία, αλλιώς σε έναν ελεύθερο επαγγελματία. Πέραν όμως από αυτό, η εταιρεία έχει πετύχει καλύτερες τιμές αγοράς των προϊόντων, άρα βγαίνουμε και εμείς πιο ανταγωνιστικοί. Και μάλιστα, παρότι είμαστε κατάστημα λιανικής πώλησης, πολλές φορές και σε πολλά προϊόντα, οι τιμές μας είναι κοινές με τα σούπερ μάρκετ, όπως π.χ. στην μπακαλική και στα ζαχαρώδη. Οι τιμές στην εστίαση είναι επίσης ανταγωνιστικές. Αν λειτουργούσα ως ανεξάρτητος επαγγελματίας, δεν θα έπαιρνα αυτές τις τιμές. Αυτό το έχει πετύχει η εταιρεία, λόγω των συμφωνιών που έχει συνάψει.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE