“Όλοι χαρακτηρίζουν το Mon Kooloor ως κόσμημα. Η νέα εικόνα δεν μένει απαρατήρητη!”

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 22 Οκτωβρίου 2021
“Όλοι χαρακτηρίζουν το Mon Kooloor ως κόσμημα. Η νέα εικόνα δεν μένει απαρατήρητη!”

Ο Αλέξης Τσεμπερίδης, franchisee του Mon Kooloor στη Θεσσαλονίκη, βλέποντας την επένδυσή του να αποδίδει, έκανε το επόμενο βήμα και άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στις Σέρρες. Το κατάστημα των Σερρών φέρει τη νέα εικόνα του Mon Kooloor αποσπώντας, από την πρώτη κιόλας στιγμή, πολλά θετικά σχόλια. ” Το κατάστημά μας είναι πολύ εντυπωσιακό και αρέσει πολύ. Οι περισσότεροι που μπαίνουν λένε πως το μαγαζί είναι κόσμημα, τους αρέσει, ειδικά με αυτές τις κίτρινες βούλες απέξω κ.λπ., είναι ωραίο, δεν περνάει απαρατήρητο” αναφέρει ο κ. Τσεμπερίδης στο FRANCHISE SUCCESS.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις των πελατών σας;

Γενικά, ακούμε καλά λόγια και για το κουλούρι μας. Ο κόσμος στις Σέρρες ξέρει το κουλούρι . Το κουλούρι του Mon Kooloor, όμως, είναι κάτι που τους αρέσει περισσότερο. Είναι φρέσκο, χειροποίητο, έχει καλύτερη γεύση. Με το που βγαίνει από το παρασκευαστήριο, το γεύονται, είναι πιο ζεστό. Επίσης, δεν έχουν ξαναδοκιμάσει πολλά προϊόντα μας, όπως το κουλούρι με ταχίνι και σοκολάτα. Ή το φέτα-ρίγανη. Τυρόπιτες όλοι έχουμε φάει. Όμως, φέτα ρίγανη σε κουλούρι, δεν έχουν ξαναδοκιμάσει.

franchisee toy mon kooloor

Πώς έγινε η επιλογή του σημείου;

Καταρχάς, ψάχναμε να βρούμε κάτι που να είναι στο κέντρο, το οποίο θα συνδύαζε περαστικό και αυτοκίνητο. Να μπορώ να εξυπηρετήσω και αυτόν που θα πάει στη δουλειά με το αυτοκίνητό του και αυτόν που πηγαίνει με τα πόδια. Το σημείο το θεωρώ ιδανικό, γιατί έχω πολύ κοντά μου σχολεία. Τα παιδιά περνάνε από μένα. Μόνο από αυτόν τον δρόμο μπορούν να περάσουν. Ήταν και βασικός λόγος που επιλέξαμε το σημείο. Επίσης, είναι μαγαζί γωνία που σε συνδυασμό με την ποιότητα που φέρει το όνομα του brand, μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία.

Σε ποιο κοινό απευθύνεστε με την τοποθέτηση αυτή;

Σε όλες τις ηλικίες. Καταρχάς, έχω το σχολείο, άρα απευθύνομαι στα παιδάκια αλλά συγχρόνως, επειδή είμαι στην πλατεία και έχω καθιστικό, πιάνω και μεγαλύτερες ηλικίες. Το σημείο, είναι για όλη την ημέρα.

Τι περιμένετε για τους επόμενους μήνες;

Όταν δημιούργησα το κατάστημα εδώ, ήξερα πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Είμαι βέβαιος πως στους επόμενους μήνες, θα έχει δοκιμάσει τα προϊόντα μας όλη η πόλη. Το μαγαζί ως στήσιμο είναι εξαιρετικό. Έχει τρεις εισόδους, θεωρώ πως το μαγαζί θα πάει πολύ καλά.

franchisee toy mon kooloor

Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε, ώστε να είστε έτοιμοι στο ξεκίνημα;

To μαγαζί το έχουμε από κοινού με τον αδερφό μου, τον Giovani. Εκείνος θα βρίσκεται όλη μέρα εδώ, καθώς εγώ βρίσκομαι κυρίως στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Ο Giovani είναι από τον Απρίλιο, μέχρι και πριν από μία εβδομάδα, ερχόταν στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εκπαιδεύτηκε σε όλα τα πόστα, ώστε αν προκύψει το οτιδήποτε να είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει. Η αρχική εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική για την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος. Όλο το προσωπικό έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση ώστε να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Ο καθένας στον τομέα του. Η πολύ καλή εκπαίδευση μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά.

Η νέα εικόνα του Mon Kooloor ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Τα νέα καταστήματα του Mon Kooloor έχουν γοητεύσει ήδη το κοινό του Αιγάλεω, της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, των Τρικάλων και της Δράμας. Νέα σημεία έρχονται με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR