«Το Wallstreet είναι μια πραγματικά αξιόλογη ευκαιρία επένδυσης»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 24 Νοεμβρίου 2022
«Το Wallstreet είναι μια πραγματικά αξιόλογη ευκαιρία επένδυσης»

Εδώ και μερικούς μόλις μήνες, στη διεύθυνση Περικλέους 1, στην καρδιά του Αμαρουσίου, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη μοναδική all-day, urban εμπειρία του Wallstreet. Ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης, που προσφέρει breakfast, brunch, lunch, dinner, το Wallstreet απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, δίνοντάς του πραγματικές λύσεις στις καθημερινές του ανάγκες. Ο Αλέξανδρος Σιάτρας, franchisee του καταστήματος Wallstreet στο Μαρούσι, μιλάει στο FRANCHISE SUCCESS για την επιτυχία που γνώρισε το κατάστημά του, καθώς και την ασφάλεια που αισθάνεται συμμετέχοντας στο δίκτυο franchise της Wallstreet.

Wallstreet Αλέξανδρος ΣιάτραςTι σας οδήγησε στην επιλογή ενός καταστήματος franchise;

Εκτός από την επαφή και την εμπειρία που αποκόμισα μέσα στην ομάδα του Wallstreet και το πάθος που πάντα είχα για την εστίαση, αναγνώρισα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζει ένα σύστημα franchise. Η επιθυμία να ανοίξω μια επιχείρηση, ειδικά στη μεταγενέστερη κατάσταση της πανδημίας, γινόταν πιο σταθερή και σίγουρη ως προς το αποτέλεσμά της, με μια τέτοια επιλογή. Πρόκειται για μια επιλογή που θα μείωνε δραστικά το κόστος της επένδυσής μου και θα μετέφραζα γρήγορα τους κόπους μου σε κέρδος.

Ποια ήταν η υποστήριξη που είχατε από την ομάδα του Wallstreet από την πρώτη σας επαφή έως το άνοιγμα του καταστήματος;

Η υποστήριξη ήταν πλήρως κατατοπιστική, διαφανής και εγκάρδια καθώς περιείχε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να σου δίνει ένας franchisor. Η ομάδα του Wallstreet μου προσέφερε σημαντική τεχνογνωσία που χρειάζεται ένας νέος επιχειρηματίας, από ένα μεσοπρόθεσμο business plan με το breakeven point του, μέχρι το αναλυτικό breakdown κέρδους ανά πηγή εισοδήματος (sit in, delivery, take out) και ανά προϊόν. Φυσικά, είχε αναλυτικά αρχιτεκτονικά σχέδια και design input, αλλά αυτό που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση είναι η αμεσότητα που είχε η ομάδα μαζί μου στις διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να προκύπτανε. Προνόμιο το οποίο εξασκώ ακόμα!

Η υποστήριξη που είχα από την ομάδα του Wallstreet ήταν πλήρως κατατοπιστική, διαφανής και εγκάρδια καθώς περιείχε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να σου δίνει ένας franchisor.

Τι οφέλη αποκομίζει ο Franchisee σε επίπεδο αποδόσεων, οικονομιών κλίμακας, ποιότητα ζωής και μελλοντικής ανάπτυξης;

Μειώνει τον χρόνο και το κόστος έναρξης λειτουργείας του καταστήματος, οπότε οι αποδόσεις είναι ποσοστιαία αυξημένες από την πρώτη στιγμή και σου αφήνει την αντίστοιχη ρευστότητα. Σε συνδυασμό με τις οικονομίες κλίμακας που επιτυγχάνονται λόγω του brand name, η ανάπτυξη είναι δεδομένο πως θα είναι γρηγορότερη, η απόσβεση της αρχικής επένδυσης γίνεται ταχύτερα και όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στο να έχει ο επενδυτής περισσότερο ποιοτικό χρόνο στον χώρο εργασίας του και να μπορέσει να ασχοληθεί με την περεταίρω ανάπτυξη της επιχείρησης ή και να δημιουργήσει ένα νέο σημείο!

Σύμφωνα με την έως τώρα εμπειρία σας, θα προτείνατε σε κάποιον να ανοίξει κατάστημα Wallstreet;

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με το κατάστημα του Wallstreet στο Μαρούσι μου προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής καθώς απολαμβάνω να εξυπηρετώ την ευρύτερη περιοχή  είτε ως διανομή είτε με φυσική παρουσία. Παράλληλα απολαμβάνω τις αποδοχές από τους κόπους μου και με την βοήθεια της ομάδας του Wallstreet έχουμε δομήσει ένα επιτυχημένο μηχανισμό που θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την περιοχή και ελπίζουμε να γίνει στέκι για πολλούς.

Εάν αυτή είναι μια εμπειρία που θα ήθελες να έχεις και εσύ, τότε ναι, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να έρθεις σε επαφή με την ομάδα του Wallstreet. Πρόκειται για μια πραγματικά αξιόλογη ευκαιρία επένδυσης!

Ή με δυο λόγια:

Ναι. Απλά ναι!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Wallstreet