Το Vertical Divas συνδυάζει τον χορό και το fitness σε μια κερδοφόρα επιχείρηση

Κατηγορία: Franchise TV
Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουνίου 2020
Το Vertical Divas συνδυάζει τον χορό και το fitness σε μια κερδοφόρα επιχείρηση

Το Vertical Divas, μέσω του pole dancing συνδυάζει τον χορό με τη γυμναστική και παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθηση στα άτομα που το επιλέγουν. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής δομής, φυσικής κατάστασης και κιλών. Μητέρες με παιδιά επιλέγουν τα Vertical Divas για να γυμναστούν παρέα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Το δίκτυο αριθμεί 8 σχολές στην Αττική και επεκτέινεται δυναμικά μέσω franchising σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Ο franchisee του Vertical Divas με χαμηλή επένδυση δραστηριοποιείται σε μία επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και γίνεται μέλος μιας “δεμένης” κοινότητας με πιστό κοινό που αυξάνεται διαρκώς.

vertical divas7

Έξτρα πηγή κερδοφορίας για τον συνεργάτη του Vertical Divas, τα ιδιαίτερα μαθήματα τα οποία προγραμματίζει μέσα στην ημέρα, ανάλογα με το πρόγραμμά του.

Επιπλέον πηγή κερδοφορίας αποτελεί η αποκλειστική σειρά σπορ ρούχων που λανσάρει το Vertical Divas, ώστε να νιώθουν οι φίλοι του brand πως ανήκουν σε μία ομάδα, στη δυναμική #divasfamily!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS