Το Cultivos Coffee προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ

Κατηγορία: Franchise TV
Δημοσιεύτηκε: 11 Μαρτίου 2024
Το Cultivos Coffee προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ

Το Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε πρώτη τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ στην Ελλάδα και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γύρω από τον καφέ στον καταναλωτή.  Με την κορυφαία τεχνογνωσία του που αφορά όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από το πρώτο βήμα και όλο το ταξίδι μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή (farm to table), το Cultivos Coffee διασφαλίζει πως το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα υψηλής ποιότητας.

Ως ένας γνήσιος εκφραστής του 5ου κύματος καφέ, το οποίο εστιάζει στη δημιουργία κερδοφόρων επιχειρήσεων μέσω της προσφοράς premium γεύσεων καφέ σε ένα «ψαγμένο» κοινό το οποίο ξέρει τι θέλει, το Cultivos Coffee προσφέρει μια λύση που απαντά στα σημερινά ζητούμενα των καταναλωτών.

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept με ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με διαφορετικούς καταστημάτων και διεισδύει σε νέες αγορές, ενώ υλοποιεί πλάνο ανάπτυξης σε περιοχές υψηλής δυναμικής σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Ο franchisee μπορεί να επιλέξει κατάστημα take away για σημεία υψηλής παραγωγικότητας και υψηλούς όγκους συναλλαγών, αλλά και κατάστημα με sit-in που γίνονται 3rd place και διαθέτουν διευρυμένo κατάλογο και service, ώστε να γίνονται ενδιάμεση στάση για τα γραφεία και στέκι για τη γειτονιά. Το μοντέλο franchise το οποίο ακολουθεί προσανατολίζεται στην κερδοφορία, στη μακροχρόνια απόδοση και την ποιότητα ζωής του franchisee.

Η διαχρονικότητα του concept διασφαλίζεται και από τη συνεχή εκπαίδευση του κοινού του. Το Cultivos Coffee δεν επαναπαύεται και δημιουργεί μία κοινότητα γύρω από τον καφέ, με πιστούς καταναλωτές που επιστρέφουν καθημερινά στο κατάστημα για να ζήσουν και πάλι την εμπειρία Cultivos.

Την εμπειρία Cultivos συμπληρώνουν το minimal design με γήινα χρώματα βασισμένο στο σκανδικαβικό στυλ, τα εντυπωσιακά modbars που καλούν τον καταναλωτή να γευτεί μοναδικούς καφέδες, αλλά και η παρουσία των άρτια εκπαιδευμένων baristas του, απογειώνοντας την εμπειρία εντός του καταστήματος. Το Cultivos Coffee δίνει και τη δυνατότητα πωλήσεων retail  με το «beans for your home», για όσους θέλουν να απολαύσουν καφέ υψηλής ποιότητας στο σπίτι τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CULTIVOS COFFEE