ΩΚΕΑΝΟΣ – ελληνική παράδοση & αυθεντικές γεύσεις

Κατηγορία: Franchise TV
Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρτίου 2016
ΩΚΕΑΝΟΣ – ελληνική παράδοση & αυθεντικές γεύσεις

Καινοτομία, παράδοση και καφεμαντεία!

Ο Ωκεανός είναι ένα αμιγώς ελληνικό και ταυτόχρονα καινοτόμο concept, που βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ… καθώς και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού. Εδώ, η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 (!) ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας!

 Υψηλά μερίδια αγοράς

Ο ΩΚΕΑΝΟΣ εισάγει μια νέα μοναδική κατηγορία πολυδιάστατου καταστήματος, που λειτουργεί στη βάση του 3 σε 1 (cafe – bar – καφεκοπτείο), αποσπώντας μερίδια αγοράς, τόσο από την αγορά της καφεστίασης όσο και από την αγορά διαχείρισης ελεύθερου χρόνου. Με ολοκληρωμένο προϊοντικό μίγμα, καλύπτει κάθε γούστο, κάθε διάθεση και κάθε στιγμή της ημέρας.

Win – win επιχειρηματική πρόταση

Το concept απευθύνεται σε ένα ευρύτερο πελατολόγιο συναποτελούμενο από πολλαπλά κοινά, χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό αφοσίωσης πελατών, προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες πωλήσεων κατά τη διάρκεια αναμονής για το “διάβασμα” του φλυτζανιού, αυξάνοντας τη μέση απόδειξη ενώ τέλος έχει υψηλό μεικτό περιθώριο κέρδους λόγω του ό,τι το 80% των πωλήσεων στηρίζεται στην πώληση του ελληνικού καφέ.