Νέα συνεργασία franchise Stegno στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Franchise TV
Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκεμβρίου 2022
Νέα συνεργασία franchise Stegno στη Θεσσαλονίκη

Το Stegno συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου, έχοντας ως στόχο τη δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησης στη Βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια του επιτυχημένου ανοίγματος στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, επεκτάθηκε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου 85.

Η ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου βασίζεται στην επιτυχία του concept, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που υπάρχουν με τους συνεργάτες. Το Stegno αποτελεί μια ασφαλή επένδυση που εξασφαλίζει στον franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια αγορά με συνεχή αυξανόμενη ζήτηση. Αφορά μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρό brand και με την μητρική εταιρεία να βρίσκεται από την αρχή δίπλα στο νέο συνεργάτη.

Ακόμα ένας σημαντικό όφελος που μπορεί να αποκομίσει, εξάλλου, ο franchisee από τη συμμετοχή του στο δίκτυο του Stegno, είναι η ισορροπημένη καθημερινότητα. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να επιτύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO