SPEEDEX: «Το μέλλον της επιχείρησής σου είναι και δικό μας μέλλον»

Κατηγορία: Επιχειρηματικές Προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 16 Μαρτίου 2020
SPEEDEX: «Το μέλλον της επιχείρησής σου είναι και δικό μας μέλλον»

Αναπτύσσει το δίκτυό της µε επίκεντρο τον πελάτη, παρέχοντας στον συνεργάτη – franchisee τα απαραίτητα εργαλεία για την εύρυθµη λειτουργία µιας οικονοµικά εύρωστης επιχείρησης. H SPEEDEX, µέλος του Οµίλου Εταιρειών Σφακιανάκης, µία εκ των τεσσάρων κορυφαίων εταιρειών Ταχυµεταφορών στη χώρα µας, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1986 µε συνεχή ανοδική πορεία. Το όνοµά της έγινε από την πρώτη στιγµή συνώνυµο της ταχύτητας, της συνέπειας, της ασφάλειας αλλά και της αξιοπιστίας, µε χιλιάδες Έλληνες να την εµπιστεύονται καθηµερινά για την αποστολή των δεµάτων τους εντός και εκτός συνόρων, µε περισσότερες από 12.000.000 αποστολές ετησίως.

Φέτος, ανταποκρινόµενη στις διαρκώς αυξανόµενες απαιτήσεις του e-Commerce και θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εµπειρία εξυπηρέτησης, προχωρά σε εκσυγχρονισµό όλων των τεχνολογικών συστηµάτων της, αποκτώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών.

Για την επέκταση του δικτύου της, το οποίο αριθµεί 200 καταστήµατα και 130 SPEEDEX Corners, η SPEEDEX έχει υιοθετήσει, από το 2004, το σύστηµα franchise. Το συνολικό εκτιµώµενο ύψος επένδυσης για το άνοιγµα ενός καταστήµατος SPEEDEX ανέρχεται στις 50.000 ευρώ περίπου (αναλόγως της περιοχής, των τετραγωνικών του καταστήµατος αλλά και της πρότερης κατάστασης του χώρου), ποσό που περιλαµβάνει το Entry Fee, τα έξοδα κατασκευής, τον απαραίτητο εξοπλισµό, καθώς και το αρχικό κεφάλαιο κίνησης.

speedex 9534 002

H SPEEDEX στηρίζει έμπρακτα τους νέους Συνεργάτες

Η πρόταση της SPEEDEX παρέχει στον επενδυτή τα απαραίτητα εργαλεία για την εύρυθµη λειτουργία µιας οικονοµικά εύρωστης επιχείρησης. Πιο συγκεκριµένα, οι franchisees του δικτύου απολαµβάνουν µια σειρά από πλεονεκτήµατα σε πολλούς τοµείς:

• Ενεργό πελατολόγιο

• Ισχυρό Brand name

• Εξελιγµένη Τεχνογνωσία (know how)

• Ολοκληρωµένο πρόγραµµα εκπαίδευσης, θεωρητικής και πρακτικής

• Πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγµένου σηµείου, νοµική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωµένη εκπαίδευση στη λειτουργία του Καταστήµατος

• Συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευµένα στελέχη της εταιρείας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, µηχανογράφηση, διακίνηση αποστολών κ.λπ.).

Το σηµαντικότερο όλων, όµως, και αυτό που κάνει το franchise της SPEEDEX να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός πως µε την έναρξη της λειτουργίας κάθε νέου καταστήµατος, αυτοµάτως γίνεται µεταφορά του υπάρχοντος ενεργού πελατολογίου της περιοχής στον νέο franchisee, εξασφαλίζοντάς του τα εχέγγυα για µια λαµπρή σταδιοδροµία.

Speedex Logo jpeg

Η ένταξη στο δίκτυο franchise της SPEEDEX παρέχει τη δυνατότητα στον franchisee να αναπτυχθεί επιχειρηματικά, μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, κάτω από την ομπρέλα μιας μεγάλης επώνυμης εταιρείας, που του επιτρέπει να έχει άμεσα οικονομικά αποτελέσματα και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να διαθέτεις για να γίνεις Συνεργάτης της SPEEDEX

Το προφίλ του franchisee της SPEEDEX είναι αυτό του δραστήριου αυτοαπασχολούµενου επιχειρηµατία µε εµπορικές ικανότητες, ο οποίος επιθυµεί να ανοίξει τη δική του επιχείρηση σεβόµενος και στηριζόµενος στο know how µιας εδραιωµένης επιχείρησης όπως η SPEEDEX. Επιπλέον, βασικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων δικαιοδόχων είναι να διακατέχονται από αξιοπιστία, φερεγγυότητα, φιλοδοξία και εργατικότητα, αφού η προσωπική εργασία είναι απαραίτητη για την εύρυθµη λειτουργία και ανάπτυξη του καταστήµατος. Εµπειρία στον κλάδο των Ταχυµεταφορών ή τον εµπορικό χώρο εν γένει, σε στελεχιακή ή επιχειρηµατική βάση, είναι επιθυµητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPEEDEX