Join: To juice bar που μας κάνει καλό!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές Προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 20 Αυγούστου 2020
Join: To juice bar που μας κάνει καλό!

Πολύχρωμοι αναζωογονητικοί χυμοί, βελούδινα smoothies και πεντανόστιμα healthy snacks, όλα freshly made με τα αγνότερα υλικά. Όλοι αυτοί οι δυναμίτες ενέργειας περιλαμβάνονται στο menu του Join, του juice bar που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε να καλύψει την σύγχρονη ανάγκη για υγιεινές street food επιλογές, η οποία στη μετά την πανδημία εποχή αφορά όλο και περισσότερο τον νέο τύπο καταναλωτή…

Μπαίνοντας στην ομάδα του juice bar Join, ο νέος franchisee επενδύει στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία του wellness ενώ απευθύνεται σε ένα κοινό που συνεχώς διευρύνεται. Μάλιστα, στη νέα εποχή, που ανατέλλει, η ανάγκη για υγιεινές επιλογές θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο, καθώς αναδύεται ένας νέος τύπος καταναλωτή, περισσότερο συνειδητοποιημένος και προσανατολισμένος σε επιλογές που του κάνουν καλό και φροντίζουν το σώμα και το πνεύμα του.

join panorama 5

Το μοναδικό προϊοντικό μείγμα του Join δημιουργεί ένα πιστό κοινό που επιστρέφει καθημερινά για να απολαύσει πραγματικά ποιοτικά και προσιτά προϊόντα. Κάπως έτσι, το brand name Join καθιερώνεται στη συνείδηση των καταναλωτών, ενώ το δίκτυό του διευρύνεται συνεχώς, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το νέο energy spot στο One Salonica.

join juice barsΤο Join επαναπροσδιορίζει την έννοια του street food.

Freshly made με τα αγνότερα υλικά

Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης των προϊόντων του Join είναι το γεγονός ότι όλα φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας μπροστά στα μάτια του πελάτη. Ολόφρεσκα, λοιπόν, προϊόντα φτιαγμένα με τα ποιοτικότερα υλικά από εγχώριους παραγωγούς. Ελληνικό γιαούρτι, πηλιορείτικα μήλα, πορτοκάλια Λακωνίας είναι μόνο μερικά από τα εκλεκτά είδη που χρησιμοποιούν στο Join. Η εντοπιότητα των προϊόντων είναι επίσης μια επιλογή που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες των καταναλωτών, που υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και δείχνουν προτίμηση σε σύγχρονες προτάσεις με βιώσιμο χαρακτήρα. Ταυτόχρονα η πρακτική των freshly made προϊόντων μειώνει το food cost της επιχείρησης, καθώς κάθε μέρα παράγονται ακριβώς οι ποσότητες που απαιτούνται.

join juice bars SalmonQuinoaSalad

Από τα ολόφρεσκα υλικά, ο franchisee του Join ξέρει πώς να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα της μητρικής εταιρείας φροντίζει να μεταδίδει όλη την τεχνογνωσία της, μετατρέποντας τους συνεργάτες της σε γνήσιους Juicers. Οι Juicers, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των Join, έχουν τη δική τους «Βίβλο» και στόχος τους είναι να εμφυσήσουν στους Joiners τη διάθεση να τρώνε σωστά και να φροντίζουν τον εαυτό τους.

Η εμπειρία των Joiners

Οι Joiners είναι οι λάτρεις της ζωής. Είναι όσοι οδηγούνται από την επιθυμία να «ξεζουμίζουν» όλα όσα μπορεί να τους δώσει το σήμερα. Οι Joiners βιώνουν σε κάθε τους επίσκεψη μία μοναδική εμπειρία. Το προσωπικό βοηθά κάθε επισκέπτη να επιλέξει τον χυμό που ταιριάζει στα γούστα του, ο οποίος θα φτιαχτεί μπροστά στα μάτια του, όπως και το θρεπτικό snack, ή ό,τι άλλο έχει παραγγείλει. Κατόπιν, ο Juicer θα τον φωνάξει με το όνομά του για να έρθει να το παραλάβει.

join juicers

Στο Join οι λάτρεις της υγιεινής διατροφής θα βρουν θρεπτικά προϊόντα και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία ζωής.

Εργαλείο στα χέρια του franchisee του Join αποτελεί το πλούσιο προϊοντικό μείγμα των καταστημάτων. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τη «βόμβα» ενέργειας, που χρειάζεται για να φτάσει σε εκρηκτικές… επιδόσεις, στη γεύση, την υφή και το άρωμα που θα ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις προτιμήσεις του.

Μόνο οι κωδικοί των χυμών φτάνουν τους δεκαέξι. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Τον «Gardener» με πράσινο μήλο, καρότο και παντζάρι, τον «Juice me up» με μήλο, καρότο και τζίντζερ, τον «Scarface» με πορτοκάλι, lime και τζίντζερ, ή τον «Don Corleone» με μήλο, ανανά, τζίντζερ και δυόσμο. Ακολουθούν τα smoothies του Join, ο τρόπος παρασκευής των οποίων εξασφαλίζει τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών των υλικών τους. Το menu περιλαμβάνει επίσης πεντανόστιμα energy bowls, σαλάτες, sandwiches, highproteintoasts, cookies και μπάρες δημητριακών σε μεγάλη ποικιλία. Την «κάβα» του juice bar συμπληρώνουν ο μυρωδάτος καφές Illy, το τσάι και η sicilian λεμονάδα.

joinjucebars ENERGYBOWLOreoBomb

Join the… Join!

Το Join βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με τρεις πηγές κερδοφορίας (take away, sit-in και delivery), το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα οδηγεί στην κερδοφορία. Έχει χτίσει ένα ισχυρό brand name, συνώνυμο της ποιότητας και της υγιεινής διατροφής. Παράλληλα, παρέχει στον franchisee όλα τα εργαλεία για μια δυναμική πορεία στον χώρο του επιχειρείν.

Οι άνθρωποι της εταιρείας αναλαμβάνουν την κατασκευή του νέου καταστήματος, ή εναλλακτικά παρέχεται στον νέο συνεργάτη κατασκευαστικό manual με ακριβείς οδηγίες και προδιαγραφές. Με το άνοιγμα του καταστήματος, τα εργαλεία του grand opening και του τοπικού marketing διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση στην τοπική αγορά. Όσον αφορά την εκπαίδευση, στα Join βασική αρχή είναι ότι όλοι πρέπει να περνούν απ’ όλα τα πόστα. Η εκπαίδευση αφορά τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας, την προετοιμασία και την παρασκευή των προϊόντων, το serviceetiquette, το customersupportκαι το storemanagement.

join juice bars Gardener

Η μητρική εταιρεία παρέχει συνεχή υποστήριξη στον franchisee στο κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας και διαχείρισης. Επιπλέον, ο νέος συνεργάτης μπορεί να ανατρέξει στα απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας. Κάθε νέο μέλος του δικτύου επωφελείται, επίσης, από τις στρατηγικές συμμαχίες που έχει συνάψει η εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές. Τέλος, δραστηριοποιείται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και γίνεται μέλος μίας κοινότητας ανθρώπων με πάθος για τη ζωή και την ευεξία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

JOIN