DAVINCI ARTISAN GELATO – αυθεντικές γλυκές Ιταλικές απολαύσεις

Κατηγορία: Επιχειρηματικές Προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρτίου 2018
DAVINCI ARTISAN GELATO – αυθεντικές γλυκές Ιταλικές απολαύσεις

Στον δυναμικό χώρο των γλυκών απολαύσεων, το Davinci Artisan Gelato ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Προσφέροντας αυθεντικό ιταλικό gelato παρουσιάζει ένα προϊόν για όλο το χρόνο, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα και εναλλασσόμενο κόσμο, καταστήματα που προσφέρουν λαχταριστές και προσιτές απολαύσεις για να κάνουν τη βόλτα του κοινού ακόμα πιο ευχάριστη είναι η ιδανική επιχειρηματική πρόταση. Πόσο μάλλον όταν ένα κατάστημα προσφέρει κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Το Davinci Artisan Gelato που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Μύκονο το 2012 και έγινε από την πρώτη μέρα πόλος έλξης για τουρίστες και διερχόμενους προσφέρει μοναδικά προϊόντα κάνοντας κάθε μέρα τη διαφορά. Και σε γεύσεις και σε κέρδη!

Davinci Artisan Gelato.logoΜιχάλης Αμουργιανός – συνιδρυτής
Για να αποδώσει ένα κατάστημα χρειάζονται οι σωστές βάσεις. Η Davinci Artisan Gelato επενδύει σε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και μεγάλο stock στις πρώτες ύλες ώστε να εξασφαλιστεί ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.

Με ιταλική ταυτότητα

Δεν είναι παγωτό, είναι gelato! Περιέχει δηλαδή λιγότερα λιπαρά γάλακτος και αναδεύεται σε χαμηλότερες ταχύτητες από το παγωτό, αιχμαλωτίζοντας λιγότερο αέρα. Σερβίρεται σε ελαφρώς πιο υψηλή θερμοκρασία, είναι πιο μαλακό και η όψη του πιο γυαλιστερή. Όλα τα παραπάνω, καθώς και η αυθεντική ιταλική συνταγή που ακολουθεί το Davinci Artisan Gelato το κάνουν το απόλυτο ελαφρύ γλύκισμα με την πιο έντονη γεύση. Φτιαγμένο από τα πιο αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, αποτελεί την απόλυτη καθημερινή απόλαυση χωρίς «ενοχές». Με πάνω από 200 μοναδικές γεύσεις και τα πιο τραγανά χωνάκια με χρώματα, ξηρούς καρπούς και τρούφα, οι προτάσεις της αλυσίδας συνδυάζουν το παραδοσιακό με το νέο και προσφέρουν τις πιο αυθεντικές αγνές ιταλικές γεύσεις και συνταγές.

davinci.cheesecake.2017

Κατακτώντας την αγορά

Η αρχή έγινε στην τουριστική Μύκονο το 2012 και κέρδισε από την πρώτη στιγμή το κοινό με τις αυθεντικές του γεύσεις και τις ξεχωριστές του προτάσεις. Τώρα, με 8 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο το Davinci Artisan Gelato, με εδραιωμένο brand στην αγορά, γίνεται σημείο αναφοράς και μυεί τους λάτρεις της γλυκιάς ζωής σε απολαύσεις με άρωμα Ιταλίας. Με σταθερή πορεία και επιτυχία όλο τον χρόνο, τα καταστήματα αποτελούν γευστικό στέκι για μικρούς και μεγάλους και είναι έτοιμα να εξαπλωθούν σε νέες αγορές.

davinci.xonaki

Ελκυστικά προϊόντα για κάθε γούστο

Το Davinci Artisan Gelato, σε κεντρικά σημεία και τουριστικούς προορισμούς, είναι το τέλειο πέρασμα για μικρούς και μεγάλους, αφού οι προτάσεις του με τα χρώματα και τις έντονες γεύσεις σε προκαλούν να σταματήσεις. Επιχειρηματική πρόταση για όλο το χρόνο, η δημοφιλής αλυσίδα εκτός από τους λάτρεις του gelato ικανοποιεί και εκείνους που ζητούν ένα ξεχωριστό γλύκισμα για να ολοκληρώσει τη βόλτα τους. Στην gourmet gelateria θα βρει κανείς πολύχρωμα semifreddo donuts σε απίθανες γεύσεις, choco burgers, ιταλικό canolli, affogato, brioche con gelato και ροφήματα που συμπληρώνουν ιδανικά το πιο γλυκό product mix. Η ευρεία προϊοντική γκάμα του Davinci Artisan Gelato προσφέρει τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για κέρδη αφού απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά όλο το χρόνο.

DAVINCI ARTISAN GELATO.1

Ιταλικές απολαύσεις σε μοναδικό χώρο

Μπορεί τα προϊόντα που προσφέρει να είναι μοναδικά, αλλά το Davinci Artisan Gelato ξεχωρίζει και για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του. Το εσωτερικό του καταστήματος τραβάει τα βλέμματα και ανοίγει την όρεξη στους περαστικούς, αφού δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τις σοκολατόβρυσες που δεσπόζουν στην υποδοχή του μαγαζιού και αναβλύζουν λαχταριστή λευκή και μαύρη πραλίνα φουντουκιού ή τη βιτρίνα με τα πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα semifreddo donuts που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις. Ταυτόχρονα, το κατάστημα, έχοντας σχεδιαστεί σύμφωνα με τα ιταλικά πρότυπα παλιάς εποχής ολοκληρώνει την εμπειρία του καταναλωτή με την παραδοσιακή του διακόσμηση. Παλιού τύπου ιταλικά βαρέλια και το μεγάλο κατακόκκινο ψυγείο – βιτρίνα με ποιοτικές σοκολάτες στις πιο ιδιαίτερες γεύσεις συμπληρώνουν το σκηνικό και κάνουν την επίσκεψη σε ένα Davinci Artisan Gelato αξέχαστη.

Μια ισχυρή επιχειρηματική συνεργασία

Το Davinci Artisan Gelato, εκτός από ελκυστικές γεύσεις προσφέρει και μία άκρως ελκυστική πρόταση franchise. Με ένα δυναμικό concept που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών, τα καταστήματα του δικτύου αποτελούν για τον επιχειρηματία μία κερδοφόρα επιλογή σε ένα περιβάλλον θετικό, όπου ο κόσμος φεύγει χαμογελώντας ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος. Έτσι ταξιδεύει η φήμη του Davinci Artisan Gelato.

Παράλληλα, το concept ξεχωρίζει για την ευελιξία του, καθώς προτείνει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένους στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς και περιοχής, αφήνοντας στον συνεργάτη περιθώρια για νέες προοπτικές για τη δραστηριοποίησή του.

IMG 20161217 214205

Ο υποψήφιος franchisee που θέλει να εισχωρήσει σε μια κερδοφόρα και ισχυρή αγορά, επιλέγοντας το Davinci Artisan Gelato επωφελείται αυτόματα από ένα concept με πολλαπλά οφέλη. Με ένα προιόν που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων όλες τις ώρες της ημέρας, το δίκτυο προσφέρει υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και όλες τις προϋποθέσεις για βιωσιμότητα.
Η εταιρεία, με βασικές αρχές τις ποιοτικές υπηρεσίες και την άριστη συνεργασία παρέχει την κατάλληλη προετοιμασία στον μελλοντικό franchisee, αναλαμβάνει την άριστη εκπαίδευση του προσωπικού και είναι κάθε στιγμή στο πλάι του συνεργάτη τους για την επιτυχία του καταστήματος και τη σωστή λειτουργία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

DAVINCI GELATO