ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει έμπρακτα τη δημιουργία ενός νέου ΑΒ Shop & Go

Κατηγορία: Επιχειρηματικές Προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 18 Ιανουαρίου 2021
ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει έμπρακτα τη δημιουργία ενός νέου ΑΒ Shop & Go

Με εγγύηση το ισχυρό όνομα, τη μακρόχρονη εμπειρία και τις σύγχρονες υποδομές η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει τη νέα επιχειρηματικότητα στο λιανεμπόριο τροφίμων.

H ΑΒ Βασιλόπουλος με περισσότερες από 8 δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχει ξεχωρίσει για την άριστη ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στα ράφια της, καθώς και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει σε κάθε της πελάτη.

Η συνέπεια αποτυπώνεται σε κάθε επίπεδο λειτουργίας των καταστημάτων της. Στο πλαίσιο υποστήριξης της νέας επιχειρηματικότητας, σχεδιάζει σύγχρονα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα Franchise, που διευρύνουν τις επιλογές για νέους επιχειρηματίες αλλά και για υφιστάμενες επιχειρήσεις πώλησης τροφίμων, μεταφέροντας παράλληλα την αγοραστική εμπειρία της ΑΒ σε περισσότερα νοικοκυριά.

Αντιλαμβανόμενη την πολύ μεγάλη δυσκολία άντλησης κεφαλαίων που βιώνει σήμερα το ελληνικό επιχειρείν, η εταιρεία αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του μεγαλύτερου μέρους της αρχικής επένδυσης που απαιτείται για μια νέα επιχείρηση στο λιανεμπόριο τροφίμων.

shopandgo ΑΒ ΒασιλόπουλοςAB SHOP & GO: Ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά της πόλης

Oι γρήγορες και εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν, όπως κι εμείς. Το ΑΒ Shop & Go, είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά.

Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι (out of home).

Βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κόσμου, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-200 τ.μ. και συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

AB SHOPGO franchise ΑΒ Βασιλόπουλος

«Η ΑΒ μέσω του franchising προσφέρει όραμα και κεφαλαιακή υποστήριξη στο οικογενειακό επιχειρείν».

ΑΒ Franchise: Κάνε το startup και το όνειρό σου πραγματικότητα

Η ΑΒ αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης με πολύ ευνοϊκούς όρους, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς προσαυξήσεις (τόκους).

Για το ΑΒ Shop & Go, τα προνόμια αφορούν τόσο στην επιδότηση του τεχνολογικού εξοπλισμού μέχρι του ποσού των 100.000€ όσο και την προετοιμασία και διαμόρφωση του ακινήτου, δαπάνη που αποτιμάται σε ένα κονδύλι ύψους έως 60.000€.

Στο διαχειριστικό σκέλος, η ΑΒ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μελέτη χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας του σημείου λειτουργίας του καταστήματος, να κατευθύνει τον επιχειρηματία σε διαδικαστικά θέματα και να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Το δίκτυο καταστημάτων franchise ΑΒ αριθμεί μέχρι στιγμής τα 140 καταστήματα (81 με το σήμα ΑΒ Food Market και 60 με το σήμα ΑΒ Shop & Go), εντάσσεται οργανικά με τα 324 εταιρικά καταστήματα (310 ΑΒ και 14 Cash & Carry), καθώς και 79 στεγασμένα σε βενζινάδικα με το σήμα Shell.

Κάνε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του δικού σου ονείρου και επικοινώνησε με την ΑΒ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.