ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μια υπεύθυνη επιχειρηματική πρόταση που υποστηρίζει έμπρακτα τον συνεργάτη

Κατηγορία: Επιχειρηματικές Προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 06 Απριλίου 2020
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μια υπεύθυνη επιχειρηματική πρόταση που υποστηρίζει έμπρακτα τον συνεργάτη

Με πάνω από 14.000 υπαλλήλους και 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί την πιο αξιόπιστη και ισχυρή επιλογή στην αγορά τροφίμων.

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις τάσεις του λιανικού εμπορίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της με το μοντέλο franchise. Με βασικά συστατικά τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας και τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία της, προσφέρει δυνατότητες επένδυσης franchising που δημιουργούν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και κερδοφορίας.ab food market

Ευκαιρίες για ανάπτυξη και επένδυση
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, οδηγώντας τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού Super Market και κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των υποψηφίων franchisees για ασφαλέστερες επενδύσεις, έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο 514 καταστημάτων. Βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και το πρόγραμμα πιστότητας με την AB Plus, η ΑΒ προσφέρει άριστες ευκαιρίες επιχειρηματικής καθιέρωσης στους μελλοντικούς της συνεργάτες και συνεχή υποστήριξη προς την
επιτυχία.

ab.logo

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, με θεμέλια το ισχυρό όνομα και τις καινοτόμες στρατηγικές της εταιρείας, στεκόμαστε στο πλευρό κάθε franchisee από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματός του. Ταυτόχρονα, η εξειδικευμένη ομάδα μας, αξιοποιώντας τη μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, ενισχύει τους νέους επιχειρηματίες μέσα από διαρκή εκπαίδευση, φροντίζοντας να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale and Affiliate Retail Director

ab-shop-and-go-franchiseAB SHOP & GO: Η πρόταση ευκολίας για το αστικό περιβάλλον
Το σήμα AB Shop & Go αποτελεί την πρόταση της ΑΒ για το κατάστημα ευκολίας που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες άμεσης κατανάλωσης, τις ανάγκες αναπλήρωσης των καθημερινών αγορών αλλά και όποια άλλη έκτακτη ανάγκη προκύπτει. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών κέντρων ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως σταθμοί μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σχολεία κ.λπ. Προσφέρει υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και μεγάλη ευκολία αγορών. Ο χώρος πώλησης είναι από 120 τ.μ. έως 200 τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ένας επιθυμητός μικρός χώρος αποθήκης.
ab shop and go franchise
Η επιτυχημένη αυτή συνταγή αναπτύσσεται πλέον μέσω franchising σε ακόμα περισσότερες γειτονιές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
H AB υποστηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των συνεργατών της για την αρχική επένδυση, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους πορείας. Η εταιρεία υποστηρίζει την αρχική επένδυση για τον εξοπλισμό του καταστήματος μέχρι του ποσού των 100.000€ πλέον ΦΠΑ. Ταυτόχρονα, εξειδικευμένη ομάδα της αλυσίδας στέκεται στο πλευρό κάθε νέου συνεργάτη, από την αρχή της λειτουργίας και σε κάθε στάδιο εξέλιξης του καταστήματος. Ο συνεργάτης διαθέτει το υπόλοιπο αρχικό κεφάλαιο, ευχάριστη προσωπικότητα και πολλή όρεξη για δουλειά.
ab food market franchiseΑΒ FOOD MARKET: Το μοντέλο της επιτυχίας στην περιφέρεια
Το σήμα AB Food Market έχει στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή σε τρόφιμα και ποτά. Διαθέτει τον οικείο χαρακτήρα ενός επώνυμου, μέσης έκτασης καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, σε τιμές προσιτές για όλους.
Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 300 τ.μ. έως 600 τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποθήκης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη του χώρου στάθμευσης με τουλάχιστον 20-25 θέσεις και να βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις της επαρχίας, καθώς και τουριστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης παραθεριστών και μεγάλης εποχικής διάρκειας.
Μαζί για την επιχειρηματική σας αρχή
H AB Βασιλόπουλος υποστηρίζει έμπρακτα, την προσπάθεια των συνεργατών της για την αρχική επένδυση συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους πορείας. Η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και έως 250.000€ για τον εξοπλισμό του καταστήματος. Από την άλλη, ο συνεργάτης διαθέτει το υπόλοιπο αρχικό κεφάλαιο, την ευχάριστη προσωπικότητά του και πολλή όρεξη για δουλειά.
ab food market franchise
Τα οφέλη του franchisee ΑΒ
Με εγγύηση το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση, τις σύγχρονες υποδομές και τις συνέργειες που έχει αναπτύξει με προμηθευτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η ΑΒ αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία τόσο για τους επιχειρηματίες του κλάδου, όσο και για νέους που θέλουν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του πελάτη στην αγορά τροφίμων.
Το δίκτυο καταστημάτων franchise ΑΒ αριθμεί μέχρι στιγμής τα 128 καταστήματα (79 με το σήμα ΑΒ Food Market και 48 με το σήμα ΑΒ Shop&Go), εντάσσεται οργανικά με τα 309 εταιρικά καταστήματα και τα 15 Cash & Carry, καθώς και 65 στεγασμένα σε βενζινάδικα με το σήμα Shell, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επέκταση της αλυσίδας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.