AB Shop & Go: Η Ευκαιρία που σίγουρα θέλουμε να μάθουμε!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές Προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρτίου 2022
AB Shop & Go: Η Ευκαιρία που σίγουρα θέλουμε να μάθουμε!

Η ΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία, να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ab shop & go .

Tα τελευταία 15 χρόνια, ήδη, 160 επιχειρήσεις λειτουργούν μέσω Franchising, δημιουργώντας πολλές νέες θέσεις εργασίας και διασφαλίζοντας βιωσιμότητα και πολύ ικανοποιητικά κέρδη για τους επιχειρηματίες.

Οι δικοί μας άνθρωποι, η Κατερίνα που μόλις πριν έναν μήνα άνοιξε το 2ο κατάστημα AB Shop & Go στην περιοχή του Κορυδαλλού, η Νικολέττα & o Aνδρέας, ζευγάρι στη ζωή αλλά και στη δουλειά μαζί. Επιπρόσθετα, ο Γιώργος & ο Μάνος που διατηρούν 3 καταστήματα στην Αττική καθώς και ο Γιώργος με τον Xρήστο που έχουν ήδη 2 καταστήματα. Μαζί τους, και άλλοι 155 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα που άδραξαν τη μοναδική αυτή ευκαιρία!

Η ΑΒ αποφάσισε πλέον να το κάνει πολύ εύκολο! Να αναλάβει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, για τους υποψήφιους επιχειρηματίες που φιλοδοξούν να δραστηριοποιηθούν σε συνεργασία με την ΑΒ, στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Oι γρήγορες και εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν, όπως κι εμείς. Σε αυτό τον τρόπο ζωής, τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς είναι μια άριστη επιλογή αγορών που λύνει τα χέρια. Τα AB Shop & Go προσφέρουν ποικιλία επιλογών σε ένα βατό μέγεθος καταστήματος, που ευνοεί την ταχύτητα ολοκλήρωσης των αγορών.

Τι είναι το ΑΒ Shop & Go; Είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι.

Πού βρίσκεται & τι μας προσφέρει; Βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κόσμου, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ. και συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

Ένα ΑΒ Shop & Go κατάστημα προσφέρει ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Η Στήριξη στον νέο επιχειρηματία σε όλα τα επίπεδα!
Η ΑΒ αναλαμβάνει για λογαριασμό του επιχειρηματία, τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το AB Shop & Go και τη δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα. Ο υποψήφιος επιχειρηματίας θα πρέπει να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης και τη δίψα για σκληρή δουλειά κι επιτυχία. Παράλληλα, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς άλλες επιβαρύνσεις.

Στο διαχειριστικό σκέλος, η ΑΒ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια μελέτη χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας του σημείου λειτουργίας του καταστήματος, να κατευθύνει τον επιχειρηματία σε διαδικαστικά θέματα, ενώ αναλαμβάνει να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.

Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα! Κάτι που θεωρούσες δύσκολο και έχει γίνει τόσο εύκολο! Κάνε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του δικού σου ονείρου. Κάνε το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση. Μην χάνεις χρόνο!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Επωνυμία εταιρίας:ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Έδρα:Λεωφόρος Σπάτων 81, Γέρακας 153 44
Tηλ:210-6608000
Fax:210-6608519
E-mail:
Website:www.ab.gr
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:Νικόλαος Χατζηγεωργίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Μέσο μέγεθος καταστήματος:150 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος: από 600 € / τ.μ.
Entry fee:€3.000
Royalties:0,2% επί πωλήσεων
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων:[326] Πανελλαδικά
Αριθμός Καταστημάτων Franchise:[95] Αττική
Shop In Shop:[79]
Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων:[500]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:1969 / 2002
Προέλευση:Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:Κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:10ετής με δυνατότητα ανανέωσης
Aναπτυξιακοί στόχοι:Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Περισσότερες πληροφορίες:
Πρόταση franchise ΑΒ Shop & Go

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.