Δυναμική η παρουσία του FRANCHISE SUCCESS στην 19η έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE 2017

Κατηγορία: Εκθέσεις
Δημοσιεύτηκε: 10 Μαρτίου 2017
Δυναμική η παρουσία του FRANCHISE SUCCESS στην 19η έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE 2017
Article_slider_img_1877
Article_slider_kem

Η έκθεση KEM FRANCHISE 2017 ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Μαρτίου με επιτυχία και το νέο τεύχος Πανόραμα Franchise 2017 και το FRANCHISE SUCCESS αποτελούν σημαντικά εγχειρίδια γνώσης και καθοδήγησης στα χέρια των υφιστάμενων αλλά και υποψήφιων επενδυτών.

Το FRANCHISE SUCCESS συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στην έκθεση KEM FRANCHISE που πραγματοποιήθηκε στο Mec Παιανίας από την Παρασκευή 10 έως και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από τις πλούσιες εκδόσεις του FRANCHISE SUCCESS για όλες τις νέες προτάσεις στο χώρο του franchise αλλά και για όλα τα εδραιωμένα concepts που έχουν κατακτήσει την αγορά.

Στην έκθεση ήταν επίσης διαθέσιμος ο νέος και πλήρως ενημερωμένος οδηγός για το franchising, το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2017», στις σελίδες του οποίου φιλοξενούνται οι τάσεις και οι προκλήσεις του χώρου, συνεντεύξεις από ανθρώπους της αγοράς, συμβουλευτική αρθρογραφία, καθώς και η πληρέστερη data base με όλα τα διαθέσιμα concepts της αγοράς, ώστε ο ενδιαφερόμενος να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.