Εύκολη και αποδοτική συνεργασία με τη Hans & Gretel

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρτίου 2018
Εύκολη και αποδοτική συνεργασία με τη Hans & Gretel

Αν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι, δεν θα το χρησιμοποιούσατε για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και ξένοιαστη;

Τώρα αυτό το ραβδάκι υπάρχει και λέγεται Hans & Gretel ! Και κάνει τα μαγικά του προτείνοντας την πιο εύκολη πρόταση franchise.

 Tο concept που σκορπίζει μαγεία σε μικρούς και μεγάλους χάρη στα παραμυθένια γλυκίσματά του, αποτελεί ένα κατάστημα όχι μόνο διαχρονικό και με υψηλή κερδοφορία αλλά και τρομερά απλό στη λειτουργία του.

Γιατί ο μελλοντικός συνεργάτης δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στο χώρο. Χρειάζεται απλά να μοιράζεται το όραμα της εταιρείας για μαγικές εικόνες, ξεχωριστές γεύσεις και γλυκά χαμόγελα.

Χάρη στην πλήρη εκπαίδευση και τα εγχειρίδια λειτουργίας, ο franchisee έχει το προνόμιο να πάρει στα χέρια του ένα κατάστημα εύκολο στη λειτουργία, που θα μπορεί να το διαχειριστεί με άνεση από την πρώτη κιόλας μέρα. Ταυτόχρονα, οι τυποποιημένες διαδικασίες που παρέχονται στο πακέτο franchise, επιτυγχάνουν την εύκολη παρασκευή όλων των γλυκισμάτων χωρίς να απαιτείται εμπειρία, πάντα με την ίδια μοναδική γεύση και ποιότητα. Τα γλυκίσματα και τα ζαχαρωτά από όλο τον κόσμο που δημιουργούν αναμνήσεις και συγκινούν όλες τις ηλικίες δε χάνουν ποτέ την ταυτότητα τους.

Και η μαγεία δε σταματά εδώ.  Ιδανικό για τουριστικές περιοχές και κεντρικά σημεία της πόλης με εναλλασσόμενα κοινά, το concept μπορεί να υλοποιηθεί σε 5 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων: κατάστημα για τουριστική περιοχή με μικρή σεζόν, για τουριστική περιοχή με μεγάλη σεζόν, για τουριστική περιοχή με τουρισμό όλο το χρόνο, κατάστημα καθιστικό μικρό ή μεγάλο και κατάστημα μεγαλύτερο για mall.

Η Hans & Gretel , χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία του άμεσου ανταγωνισμού δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για ένα νέο επιχειρηματία, με χαμηλό επενδυτικό κόστος και μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Ζήσε κι εσύ τη μαγεία. Μπες στην παραμυθένια οικογένεια Hans & Gretel.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL