Εποχιακά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές μέσω franchising από την OK! Anytime Markets

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 07 Νοεμβρίου 2019
Εποχιακά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές μέσω franchising από την OK! Anytime Markets

Με ισχυρή παρουσία 15 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα και 20 νέα καταστήματα να έχουν ανοίξει μόνο την τελευταία 5ετία, η εταιρεία σήμερα διαθέτει 104 καταστήματα και 2 Grocery stores και απασχολεί πάνω από 480 εργαζομένους μαζί με τους συνεργάτες της.

ok-anytime-markets-epoxiako

Οι συνεργάτες που επιθυμούν να μετατρέψουν το κατάστημά τους σε ΟΚ, θα επωφεληθούν από μια σειρά πλεονεκτημάτων με σημαντικότερα: Το αρχικό εμπόρευμα μπαίνει σε παρακαταθήκη, διασφαλίζεται η 100% επιστροφή των εμπορευμάτων μετά τη λήξη της σεζόν. Επίσης, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά εποχιακά προϊόντα και πλήρης διαφημιστική υποστήριξη. Η μητρική εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή του χώρου, ενώ παρέχονται εκπτώσεις αγορών, αντίστοιχες των μεγάλων αλυσίδων.

ok-anytime-markets-convenience-store

Πλήρης εφοδιασμός σε όλο το δίκτυο

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού των καταστημάτων της και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, η εταιρεία προγραμματίζει μέσα στην επόμενη 2ετια να μεταφέρει το Logistics Center της σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αφορούν στη κεντρικοποίηση 3.800 κωδικών που φτάνει στο 91%, την τεμαχιακή διαχείριση η οποία σε επίπεδο κωδικών κυμαίνεται στο 90% και τις πιστοποιήσεις ISO 22000, ISO 14001, ISO 18001 και ISO 9001, καθώς και στις άριστες συνθήκες διακίνησης των προϊόντων προς τα σημεία πώλησης της εταιρείας. Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω είναι ο βέλτιστος εφοδιασμός του δικτύου των καταστημάτων OK! Anytime Markets.

Για το δικό σου OK! Anytime Market, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI