Επενδύστε στη γνώση με τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπτεμβρίου 2020
Επενδύστε στη γνώση με τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη!

Για περισσότερα από 20 χρόνια, τα εκπαιδευτήρια εν-τάξηέχουν ως βασικό στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές που τα εμπιστεύονται. Φιλοδοξία της ομάδας των εν-τάξη είναι να μεταγγίσει την αγάπη για τη γνώση στους μαθητές και παράλληλα, να καθοδηγήσει σωστά τον συνεργάτη – franchisee στη δημιουργία της δικής του αποδοτικής επιχείρησης.

en-raksi-franchise-ekpaideutiria

Η συνεχής επιμόρφωση αποτελεί τη συνθήκη για την ικανότητα των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη να προσαρμόζονται δυναμικά στις εκάστοτε εξελίξεις που διαφοροποιούν το εκπαιδευτικό τοπίο. Η οργάνωση και η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθείται στο δίκτυο, σε συνδυασμό με την όρεξη και την αφοσίωση των καθηγητών, αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας των εκπαιδευτηρίων και των μαθητών!

en-taksi-franchise-frontistiria

Επιπλέον, τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη παρέχουν στους μαθητές τους πλήρη σειρά σημειώσεων για κάθε μάθημα τις οποίες έχουν επιμεληθεί οι καθηγητές. Παράλληλα, με τις σημειώσεις των φροντιστηρίων παρέχονται βιβλία έγκυρων εκδοτικών οίκων [ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ – ΣΑΒΒΑΛΑΣ κ.ά]. Έτσι, ο μαθητής καλύπτεται απόλυτα όσον αφορά το έντυπο εκπαιδευτικό υλικό χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς οποιοδήποτε βοήθημα.

Σήμερα, το δίκτυο των εν-τάξη αριθμεί 12 εκπαιδευτήρια (εκ των οποίων τα 11 έχουν δημιουργηθεί μέσω συνεργασίας franchise) σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Χαλάνδρι, συνεχίζοντας δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία σε όλη την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ