«Επέλεξα το AB Food Market για τη διαχρονική και μεθοδική του ανάπτυξη»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2020
«Επέλεξα το AB Food Market για τη διαχρονική και μεθοδική του ανάπτυξη»

Ο κ. Ιωάννης Κοροντίνης διαθέτει οικογενειακή επιχείρηση στο λιανεμπόριο τροφίμων εδώ και 30 χρόνια. Οι σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με την εμπειρία ετών που είχε αποκομίσει, τον ώθησαν να αναλάβει αλλά και να εξελίξει την υπάρχουσα επιχείρηση.

Το 2018, πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με την AB Βασιλόπουλος, προχωρώντας στην ανακαίνιση του καταστήματός του. Τέλη Φεβρουάριου του 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ξεκίνησε η δεύτερη φάση προσαρμογής στην καθημερινή τριβή με τα νέα δεδομένα. «Στη φάση αυτή, οι συνεργάτες του ΑΒ ήταν διπλά μας σε κάθε βήμα», μας εξηγεί ο κ. Κοροντίνης.

ab-food-market-ermioni2-franchise

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να επιλέξετε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Εργαζόμουν 15 ώρες καθημερινά ώστε να μπορέσω να οργανώσω όλες τις απαραίτητες εργασίες για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του καταστήματος. Βιώναμε έναν καθημερινό αγώνα να προλάβουμε τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό, χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Έτσι, οδηγήθηκα στη συνεργασία με μία εταιρεία που θα έχει λύσεις για τα περισσότερα θέματα και θα μου επιτρέπει να ασχοληθώ με τη διαχείριση του καταστήματός μου, απολαμβάνοντας ένα εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να είχα διερευνήσει το franchising νωρίτερα!

ab-food-market-ermioni-franchise

Πώς προχωρήσατε στη συνεργασία με το AB Food Market και πώς το ξεχωρίσατε από τα υπόλοιπα brands του χώρου;

Επέλεξα εξαρχής το AB Food Market. Διαχρονικά, παρατηρούσα πως αναπτύσσεται μεθοδικά, χωρίς υπερβολές. Τα δυο παραπάνω στοιχεία με έκαναν να νοιώθω ασφάλεια για την επιλογή μου και δέσμευση με την εταιρεία. Επιπλέον, είναι ένα καθιερωμένο και αναγνωρίσιμο brand. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η δυνατότητα τοποθέτησης προϊόντων τοπικής προέλευσης αλλά και η υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ΑΒ η οποία καθιστά τη δουλειά μας πιο εύκολη, δημιουργική και λιγότερο χρονοβόρα.

Ποια η υποστήριξη της εταιρείας σε περιόδους κρίσης, όπως τώρα με την πανδημία του Covid-19;

Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές και τις υποχρεώσεις που έχουμε ως κατάστημα. Παράλληλα, είχαμε γρήγορη και επαρκή υλική υποστήριξη στον αναγκαίο εξοπλισμό.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κοροντίνη, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.