«Επέλεξα τη Green Family για την τεχνογνωσία και την εμπειρία της»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 03 Απριλίου 2020
«Επέλεξα τη Green Family για την τεχνογνωσία και την εμπειρία της»

Ο κ. Νίκος Λεωνίδας δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των τροφίμων, καθώς διατηρεί κατάστημα delicatessen στον Βόλο. Παρόλα αυτά, διαπίστωσε πως τα βιολογικά προϊόντα είναι ένας νέος κλάδος με μεγάλη ανάπτυξη.

«Η καινοτομία της επιχειρηματικής πρότασης, η κερδοφορία, η υποστήριξη του δικτύου προς τους franchisees αλλά και το προσωπικό lifestyle ήταν κάποια από τα κριτήρια που με οδήγησαν τελικά στην απόφαση να επιλέξω το Green Family franchise», μας εξηγεί.

green-family-franchisee-volos

Γιατί επιλέξατε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Για πολλούς λόγους! Σε έναν νέο κλάδο και τομέα όπου επενδύω επιχειρηματικά, είχα την ανάγκη της εξειδικευμένης γνώσης και υποστήριξης μιας αλυσίδας που πραγματικά κατέχει όλη την τεχνογνωσία. Αισθάνθηκα ασφάλεια για την επένδυσή μου! Δεύτερον, όταν ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της Green Family κατάλαβα ότι γι’ αυτούς δεν είναι μόνο μια επιχειρηματική κίνηση αλλά τρόπος ζωής και αυτό πραγματικά με ενθουσίασε. Τρίτον, πολλοί πελάτες του καταστήματος ήξεραν την εταιρεία πριν ανοίξουμε το κατάστημα, συνεπώς λόγω της αναγνωρισιμότητας θα ήταν ευκολότερος και σχετικά πιο βατός ο δρόμος.

green-famly-franchise-bio-fruits

Τέταρτον, η Green Family μου παρείχε τη δυνατότητα δημιουργίας οικονομιών κλίμακας και αρκετά υψηλή κερδοφορία, μέσα από τις συνεργασίες που έχει ήδη συνάψει. Πέμπτος και εξίσου σημαντικός λόγος είναι ότι σε κάθε τομέα και κλάδο θα πρέπει να επιλέγεις συνεργασία με τον leader της αγοράς. Είμαι βέβαιος ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή αφού διαπιστώνω κάθε μέρα το μεράκι, την αγάπη και τον επαγγελματισμό σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της εταιρείας. Τέλος, η επιλογή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της Green Family με κάνει και νιώθω περήφανος, αφού μέσα από τη δική μου επιχειρηματική πρόταση ήρθε στην πόλη του Βόλου η Green Family και οι κάτοικοι την έχουν ήδη αγκαλιάσει.

green-family-bio-cosmetics
Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το μεγαλύτερο όφελος του Green Family franchise;

Το μεγαλύτερο όφελος που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία μου με τη Green Family, είναι ότι ανακάλυψα μια παρέα ανθρώπων που πραγματικά οραματίζεται, πιστεύει, υποστηρίζει και προωθεί με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο αυτό που για κάποιους άλλους είναι απλά μόδα και νούμερα. Το Green Family franchise δεν είναι απλά μια επιχειρηματική πρόταση. Ήρθε για να βελτιώσει την καθημερινότητα, τη διατροφή και την υγεία μας, μέσα από τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής και την εμφάνιση ενός δυναμικού κοινωνικού προσώπου με ευαισθησίες και όραμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY