Επέκταση και αναβάθμιση των πρατηρίων Coral-Shell

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρτίου 2018
Επέκταση και αναβάθμιση των πρατηρίων Coral-Shell

H Coral A.E στηριζόμενη σε νέες ιδέες, επικεντρώνεται στις ανάγκες του καταναλωτή και εξελίσσεται διαρκώς, ακολουθώντας μια αποδοτική στρατηγική ανάπτυξης.

Το 2017 συνέχισε την προσθήκη νέων εταιρικών σημείων και συνεργατών στο ισχυρό δίκτυό της.

Με στόχο πάντα τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας, επέκτεινε την αναβάθμιση των πρατηρίων Shell με τη δημιουργία νέων mini markets, προσφέροντας καφέ και τρόφιμα με τη διεύρυνση της αλυσίδας της I Love Café. Επίσης, σε συνεργασία με την ACS, πλέον παρέχει πανελλαδικά, ολοκληρωμένες υπηρεσίες παραλαβής και αποστολής δεμάτων, ενισχύοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Ο υποψήφιος franchisee δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει ανάλογη προϋπηρεσία. «Επιθυμούμε να συνεργαστούμε με πρόθυμους ανθρώπους που έχουν στο επίκεντρό τους την πώληση και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Η επιχειρηματική μας πρόταση δεν εμπεριέχει μικρά γράμματα και υπάρχει η δυνατότητα υπαναχώρησης χωρίς κόστος σε όλα τα στάδια της διαδικασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Τσόγκας, Διευθυντής Ιδιολειτουργούμενων Πρατηρίων Coral.

Με άρμα το δυνατό brand name, η εταιρεία συνεχίζει τις πολυκάναλες πωλήσεις της, στοχεύοντας σε νέες συνεργασίες και συστήματα για το 2018.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CORAL ΑΕ – Πρατήρια Shell