Εντυπωσιακό event μόδας στο Palmie bistro

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 26 Νοεμβρίου 2018
Εντυπωσιακό event μόδας στο Palmie bistro

Τα λαμπερά fashion shows του δικτύου franchise Palmie bistro συνεχίζονται! Αυτή τη φορά, μ’ ένα εντυπωσιακό event μόδας στο Palmie Bistro, το οποίο θα  πραγματοποιηθεί στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι, το Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:30.

Θα παρουσιαστούν μοναδικές δημιουργίες, ενώ μεγάλος χορηγός του event θα είναι το Med Metamorfosis Medical & Beauty στο Περιστέρι.

O χώρος της μόδας και της ομορφιάς βρίσκεται σταθερά στο πεδίο ενδιαφέροντος των Palmie bistro τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη διοργάνωση των πιο ιδιαίτερων fashion shows, που έχουν πλέον καθιερωθεί στα πλαίσια των επικοινωνιακών ενεργειών του Ομίλου και εντυπωσιάζουν κάθε φορά και περισσότερο τους παρευρισκόμενους.

Η αλυσίδα εστίασης Palmie bistro δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996. Με την πολύχρονη πείρα και την πολύτιμη τεχνογνωσία, το δίκτυο προσφέρει στον franchisee ασφάλεια και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Σκοπός της να συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας τη δυνατότητα απόκτησης μιας σίγουρης και αποδοτικής επιχείρησης, σε επενδυτές με όραμα, προσωπικότητα και ομαδικό πνεύμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PALMIE BISTRO