Ενημερωτική ημερίδα franchise από τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2020
Ενημερωτική ημερίδα franchise από τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη

Ο εκπαιδευτικός όμιλος εν-τάξη , με εμμονή στην ποιότητα, επενδύει σε ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξία και διοργανώνει το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου ενημερωτική ημερίδα Franchise με θέμα «Επιχειρείν στην εκπαίδευση».

en-taksi-franchise-ekpaideusi

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, στην οδό Αϊδινίου 26, στο Χαϊδάρι (περιοχή παλατάκι), στις 16:00. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την ημερίδα είτε δια ζώσης, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον Covid-19 διατηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις με υποχρεωτική χρήση μάσκας, είτε διαδικτυακά, μέσω webinar με τη χρήση της εφαρμογής Cisco Webex.

Η ημερίδα franchise αφορά:

  • Εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων
  • Πρώην στελέχη επιχειρήσεων που έλαβαν εθελούσια έξοδο
  • Επιχειρηματίες
  • Υφιστάμενα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που θέλουν να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους
  • Κέντρα ξένων γλωσσών που επιθυμούν να αυξήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα

en-taksi-franchise-korydallos

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπαιδευτικός Όμιλος εν-τάξη παρουσιάζει την τελευταία πενταετία τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης, τόσο σε επίπεδο αριθμού μαθητών όσο και σε αριθμό εκπαιδευτηρίων. Σήμερα, το δίκτυο εν-τάξη αριθμεί 12 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι (2), Χαϊδάρι και Χαλάνδρι, εκ των οποίων τα 11 λειτουργούν μέσω συνεργασίας franchise καθώς και 3 κέντρα ξένων γλωσσών.

Για δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα αποστείλατε το βιογραφικό σας στο ή επικοινωνήστε στο 210 5821039 (Στράτος Σαββόπουλος – Διευθυντής Ανάπτυξης).

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ