Εκπαιδευτήρια εν-τάξη: Περιβάλλον γόνιμης εκπαιδευτικής πράξης και συνέπειας

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτωβρίου 2020
Εκπαιδευτήρια εν-τάξη: Περιβάλλον γόνιμης εκπαιδευτικής πράξης και συνέπειας

Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη είναι ένα καταξιωμένο δίκτυο στον χώρο της εκπαίδευσης, με 12 σημεία σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι (2), Χαϊδάρι και Χαλάνδρι.

Χάρη στην οργάνωση που διέπει την εταιρεία, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης και σεβασμού με νέους franchisees που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της εκπαίδευσης.

en-raksi-franchise-frontistirio-glyfada

Όλοι οι franchisees του δικτύου συμμετέχουν στα Ανοιχτά Διαδραστικά Συμβούλια με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα για την εύρυθμη λειτουργία των εκπαιδευτηρίων τους. Το αποτέλεσμα; Tα εκπαιδευτήρια εν-τάξη να αποτελούν πόλο έλξης άξιων και ικανών συνεργατών και καθηγητών!

en-taksi-franchise-frontistiria1

H Ιωάννα Κοσκινά, franchisee των εν-τάξη Περιστερίου και Γλυφάδας επισημαίνει: «Οι επαγγελματικές μου αναζητήσεις, με έφεραν στα φροντιστήρια εν-τάξη, έναν οργανισμό με χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας, καταρτισμένους συνεργάτες-καθηγητές, πρόγραμμα, στόχους και όνειρα. Έναν οργανισμό που τολμά να σπάσει τα δεσμά των εκπαιδευτικών συστημάτων του παρελθόντος και να καινοτομήσει πάντα προς όφελος του μαθητή και του γονέα του. Έναν οργανισμό, που διοικείται από τον εξαιρετικό συνάδελφο, Γιώργο Τερζάκη, που ξέρει πως μια επιχείρηση για να απογειωθεί, χρειάζεται ένα μόνο πράγμα: να αντιμετωπίζεται ως ένας ζωντανός οργανισμός, που προσαρμόζεται με ταχύτητα στα νέα δεδομένα. Στο πνεύμα αυτό, η επιχειρηματική μου συνεργασία με τα φροντιστήρια ‘εν-τάξη’, δικαίωσε και με το παραπάνω τις προσδοκίες μου».

en-raksi-franchise-frontistiria-mathites

«Στα φροντιστήρια εν-τάξη γίνεσαι μέλος μιας μεγάλης, εκπαιδευτικής οικογένειας. Μιας οικογένειας φιλόξενης και θερμής αλλά ταυτόχρονα άψογα οργανωμένης και διοικούμενης σε επίπεδο κορυφαίας επιχείρησης, με σύγχρονες μεθόδους και καινοτόμες προσεγγίσεις. Μοναδικός στόχος όλων των μελών μας, είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Χειροπιαστό, ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο», αναφέρει ο Στράτος Σαββόπουλος, Υπεύθυνος Ανάπτυξης των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ