Εγκαινίασε την δυναμική της επέκταση στην Αττική η Μασούτης

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 04 Σεπτεμβρίου 2018
Εγκαινίασε την δυναμική της επέκταση στην Αττική η Μασούτης

Το πρώτο της κατάστημα στην Αττική εγκαινίασε την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης, σηματοδοτώντας την ισχυρή επέκταση της εταιρείας μετά την εξαγορά της Προμηθευτικής.

Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και επίσημα πλέον στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αχιλλέως 89.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, αλλάζοντας ταμπέλες στα 53 καταστήματα της Προμηθευτικής, ενώ η νέα εικόνα των καταστημάτων θα ολοκληρωθεί σταδιακά με αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους των σούπερ μάρκετ.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας:

«Η είσοδός μας στην Αττική ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη της ανάπτυξης της εταιρείας Μασούτης. Τα μερίδιά μας είναι αρκετά υψηλά στη βόρεια Ελλάδα και εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στόχος της εταιρείας να δραστηριοποιηθεί στην Αττική. Για τον λόγο αυτό η διαφημιστική καμπάνια την τελευταία πενταετία ήταν πανελλαδική και ο κόσμος γνώριζε τη Μασούτης. Ήταν κάτι προγραμματισμένο που έπρεπε να γίνει. Η απόφαση είχε παρθεί πριν χρόνια και ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί» τόνισε ο κ. Μασούτης.»

Σημείωσε επίσης ότι το επόμενο κατάστημα της αλυσίδας θα ανοίξει στο Γαλάτσι μέχρι το τέλος του 2018, ενώ το 2019 έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα 10 ακόμα σούπερ μάρκετ, μεταξύ των οποίων και Grand Μασούτης.

Με παρουσία από το 1976, η αλυσίδα που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη μπαίνει σε μια νέα εποχή και επεκτείνεται δυναμικά διεκδικώντας μια ηγετική θέση στην ανταγωνιστική αγορά των σούπερ μάρκετ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EXPRESS MARKET