Δυναμική συνεργασία Γρηγόρης και Skroutz

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουνίου 2023
Δυναμική συνεργασία Γρηγόρης και Skroutz

Υπηρεσίες convenience με τοποθέτηση Skroutz Point σε καταστήματα Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης, στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες και της αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας, ξεκίνησε συνεργασία με τη Skroutz για την τοποθέτηση Skroutz Point στα φυσικά καταστήματά του, αξιοποιώντας το διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Ήδη έχουν τοποθετηθεί θυρίδες αυτόματης παραλαβής, Skroutz Point, στον εξωτερικό ή τον εσωτερικό χώρο 70 καταστημάτων Γρηγόρης. Τα καταστήματα βρίσκονται σε κομβικά σημεία, με εύκολη πρόσβαση και αρκετά από αυτά διαθέτουν χώρο σύντομης στάθμευσης. Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές παραλαμβάνουν το δέμα τους, γρήγορα και εύκολα, όποια στιγμή της ημέρας τους εξυπηρετεί, ακόμα και τις Κυριακές ή τις αργίες.
Το αποτέλεσμα της, μέχρι στιγμής, συνεργασίας είναι εξαιρετικό και η ανταπόκριση των καταναλωτών ιδιαίτερα θετική, καθώς κάνοντας μία στάση στον Γρηγόρη για τον καθημερινό ανεφοδιασμό τους με καφέ και φαγητό, μπορούν πλέον να παραλάβουν και το δέμα τους.
Ο Γρηγόρης και η Skroutz προσφέρουν νέα επίπεδα άνεσης, ευκολίας και ευελιξίας και έχουν σαν στόχο τη μελλοντική ανάπτυξη της συνεργασίας σε επιπλέον σημεία του δικτύου καταστημάτων Γρηγόρης.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη
Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ