Τα ΟΚ! Anytime Markets στηρίζουν τον Εικονικό Περίπατο του Make-a-Wish

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαΐου 2020
Τα ΟΚ! Anytime Markets στηρίζουν τον Εικονικό Περίπατο του Make-a-Wish

Τα OK! Anytime Markets, ενισχύουν για ακόμη μια φορά το σπουδαίο έργο του Make–a –Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος), υλοποιώντας την ευχή της μικρής Παυλίνας 5 ετών να ταξιδέψει στην Disneyland στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, τα OK! Anytime Markets στηρίζουν τον Ετήσιο Εικονικό Περίπατο για τα παιδιά που μάχονται για τη ζωή τους. Ο Περίπατος είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, το οποίο πραγματοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια, καλώντας τους συμμετέχοντες να περπατήσουν στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Φέτος, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε πραγματοποιείται μέσω ενός online διαδραστικού χάρτη σε όλη την Ελλάδα και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δωρίσουν ποσά ώστε να υλοποιηθούν οι ευχές των παιδιών που βρίσκονται σε αναμονή, καλύπτοντας τα έξοδά τους.

Ξεκινώντας από την Καβάλα με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, ο τελικός σταθμός θα σημάνει και τη συγκέντρωση του ποσού για την εκπλήρωση των 14 ευχών. Αυτή τη στιγμή, το Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει «περπατήσει» μέχρι τη Λάρισα και ο αμέσως επόμενος στόχος, ο οποίος θα καλυφθεί με τη συμβολή των OK! Anytime Markets, είναι ο Βόλος και η ευχή ενός 5χρονου κοριτσιού να ταξιδέψει στη Disneyland για να συναντήσει από κοντά τις αγαπημένες της πριγκίπισσες και να ζήσει το παραμύθι μαζί τους!

Η κα Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, δήλωσε σχετικά με την ενέργεια: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υποστηρίζουμε για ακόμη μια φορά την εκπλήρωση ευχών των παιδιών που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρές δυσκολίες που αφορούν στην υγεία τους. Θέλουμε να συμβάλουμε ώστε αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να αντλούν δύναμη ώστε να συνεχίσουν να παλεύουν για την υγεία τους. Στα OK! Anytime Markets, δίνουμε άμεση προτεραιότητα σε κοινωνικά θέματα για το παιδί, και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο προσφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI