Στους κορυφαίους της αειφόρου Ανάπτυξης η ΑΒ Βασιλόπουλος!

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2020
Στους κορυφαίους της αειφόρου Ανάπτυξης η ΑΒ Βασιλόπουλος!

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους 2,5 εκατομμύρια πελάτες και τους περισσότερους από 14.000 εργαζομένους της, που λειτουργούν καθημερινά με φροντίδα για την στήριξη των τοπικών κοινωνιών, το Περιβάλλον και τη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση των ανθρώπων και των συνεργατών της ανταπέδωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος για τις τέσσερις κορυφαίες τιμητικές διακρίσεις που απέσπασε για την ενσυνείδητη προσφορά της γύρω από τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εταιρική Υπευθυνότητα.

Με οδηγό τη χαρά να προσφέρει το καλύτερο, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επάξια κατακτήσει μια μοναδική θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή και πλούσια ποικιλία προϊόντων. Παράλληλα, αποτελεί σημείο αναφοράς στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα για τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον.

ΑΒ Βασιλόπουλος - Business Awards 2020

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ήταν υποψήφια στα Hellenic Responsible Business Awards 2020, όπου της απονεμήθηκαν δύο (2) βραβεία στην κατηγορία της Βιώσιμης Ανάπτυξης .Συγκεκριμένα απέσπασε:

• Gold βραβείο στην ενότητα zero waste για το Πρόγραμμα «Τρόφιμα Αγάπης», το μοναδικό Πρόγραμμα προσφοράς τροφίμων στην Ελλάδα στο οποίο διατίθενται φρέσκα είδη, προϊόντα συντήρησης και κατάψυξης, καθώς και έτοιμα γεύματα σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων – Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης.

• Silver βραβείο στην ενότητα Ανακύκλωση, για το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης που ξεκίνησε το 2018 σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ και λειτουργεί για 3η χρονιά, προσφέροντας μέχρι σήμερα εκπαιδευτική επιμόρφωση σχετικά με τα ανακυκλώσιμα υλικά σε πάνω από 25.000 παιδιά και ενήλικες .

Νικήτρια αναδείχθηκε και στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα & Βιώσιμη Ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards 2020” που διοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Τέλος, τιμήθηκε με το βραβείο “ EFFECTIVE EDUCATIONAL PROCEDURES ” στα Franchise 2020 για την στήριξή της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την τόνωση των τοπικών κοινωνιών με τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, μέσα από τα καινοτόμα μοντέλα Franchise που φέρουν την υπογραφή της και ξεχωρίζουν για την κορυφαία εκπαίδευση, τις υποδομές, τη στελέχωση και την οργάνωση διαδικασιών, καθώς και τα μέσα και τα εργαλεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

ΑΒ Βασιλόπουλος - Franchise Awards 2020

Μπροστά και για την προστασία του περιβάλλοντος με λύσεις CHEP

Χάρη στο μοντέλο κοινής χρήσης και επαναχρησιμοποίησης εξοπλισμού της CHEP, το τμήμα logistics της ΑΒ Βασιλόπουλος, κατάφερε να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 56% σε σύγκριση με τη χρήση λευκών παλετών. Για το λόγο αυτό, η CHEP απένειμε στην ΑΒ Βασιλόπουλος το “Πιστοποιητικό Αειφορίας” για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε, στην προώθηση του μοντέλου αειφορίας στην εφοδιαστική της αλυσίδα.

ΑΒ Βασιλόπουλος - CHEP award

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, κ. Βασίλης Σταύρου, δήλωσε με αφορμή τις διακρίσεις της ΑΒ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις διακρίσεις μας στα κορυφαία επιχειρηματικά βραβεία. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, λειτουργούμε πάντοτε με φροντίδα για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας και, φυσικά, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Και θέλουμε μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας να κάνουμε τη θετική διαφορά για τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον. Για το σήμερα, αλλά και το αύριο, το οποίο αποτελεί ευθύνη όλων μας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, όλοι εμείς στην ΑΒ!».

ΑΒ Βασιλόπουλος - Βασίλης Σταύρου

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.