Ο Γρηγόρης στηρίζει το έργο της ΚοινΣΕπ 3S για τα όνειρα των παιδιών

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 19 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Γρηγόρης στηρίζει το έργο της ΚοινΣΕπ 3S για τα όνειρα των παιδιών

Ο Γρηγόρης, με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις αφιερωμένες στους νέους. Αυτήν τη φορά, στηρίζει με ενθουσιασμό, το έργο της ΚοινΣΕπ 3S και γίνεται αρωγός στο επιχειρηματικό όνειρο παιδιών με νοητική αναπηρία, αυτισμό και πολυαναπηρίες, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η ΚοινΣΕπ  3S, είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης που ξεκίνησε ως μια εικονική, μαθητική επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους με αναπηρίες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, καλλιεργώντας στον καθένα ξεχωριστά τις απαραίτητες δεξιότητες που θα του προσφέρουν επαγγελματική διέξοδο και θα τον βοηθήσουν να βιοποριστεί σε μία ανταγωνιστική αγορά.

Σε αυτό το γεμάτο αγάπη και ευαισθησία περιβάλλον, οι νέοι ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αφορούν την προώθηση, συσκευασία και πώληση των ιδιαίτερα  ποιοτικών προϊόντων τους. Πρόκειται για χειροποίητες & μοναδικά γευστικές  ενεργειακές μπάρες ξηρών καρπών, με το εμπορικό σήμα 3S School Synergy Snacks. Οι μπάρες παρασκευάζονται από ελληνικές φυσικές πρώτες ύλες, όπως ελιά, σύκο, χαρούπι, μέλι, κ.α. και τη συνταγή τους υπογράφει ο διακεκριμένος chef Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Γρηγόρης δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του σε αυτούς τους νέους και διαθέτει σε επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων & online στο gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Gregory’s e-order, τις μπάρες School Synergy Snacks σε δύο γευστικές επιλογές: μήλο – κανέλα και ελιά- σύκο & μέλι.  Με τον τρόπο αυτό, τους στηρίζει στην επαγγελματική ζωή τους και στο εγχείρημά τους να ενταχθούν στον επιχειρηματικό στίβο.

Με κάθε αγορά από τις μπάρες School Synergy Snacks δίνουμε την ευκαιρία στους νέους με αναπηρία να εξελιχθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν και να αντιληφθούν πώς λειτουργεί μία επιχείρηση. Τους δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσουν γνώση, χαρά, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά τους. Μα πάνω από όλα τους στηρίζουμε έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους με ένα αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα μας εδώ και 50 χρόνια, σε κάθε γειτονιά και πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε στην Ελληνική αγορά του franchising για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας:

“Όλοι στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες”.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ