ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Προληπτικός έλεγχος ενόψει του 11ου Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 04 Απριλίου 2016
ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Προληπτικός έλεγχος ενόψει του 11ου Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

H ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ παρούσα σε ένα ακόμα σημαντικό event που έλαβε χώρα στη συμπρωτεύουσα.  Με αφορμή τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που έγινε στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 3 Απριλίου και σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΕΝΑ FM, η έμπειρη ομάδα της εταιρείας, παρείχε δωρεάν υπηρεσίες μέτρησης πίεσης και ζαχάρου σε όσους το επιθυμούσαν.

Ο προληπτικός έλεγχος πραγματοποιούνταν από την Πέμπτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για άλλη μια φορά, αναλαμβάνει δράσεις που έρχονται και συμπληρώνουν το ήδη εκτεταμένο πελατειακό της κοινό. Μάλιστα από το 2009 έχει αναλάβει όλη την προληπτική ιατρική κάλυψη των εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας ακόμα περαιτέρω τις συνεργασίες της.

Είναι η πρώτη εταιρεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, που παρέχει εδώ και 20 χρόνια αποτελεσματικές υπηρεσίες φροντίδα υγείας κατ’ οίκον.
Σήμερα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης και προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των πελατών της σε ελκυστικές τιμές σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Διαβάστε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΔΩ