Μεγάλος Πασχαλινός διαγωνισμός απο την watt+volt

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 04 Απριλίου 2022
Μεγάλος Πασχαλινός διαγωνισμός απο την  watt+volt

Η WATT+VOLT, φέρνει το Πάσχα λίγο πιο κοντά με έναν μεγάλο Πασχαλινό διαγωνισμό μέσω του οποίου θα αναδείξει 10 τυχερούς WATT+VOLTers! Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 5 δωροεπιταγές Supermarket αξίας 500€ για τα ψώνια του Πάσχα και 5 απίθανα BBQ για τα Πασχαλινά τους ψησίματα και όχι μόνο!  Για να μπουν στην κλήρωση οι ενδιαφερόμενοι αρκεί μόνο να επισκεφθούν ένα από τα 87 καταστήματα!

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας, με φυσική παρουσία τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα, η WATT+VOLT είναι παντού και κάνει τo μεγάλο της Πασχαλινό κάλεσμα προσιτό σε ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Κατά την επίσκεψή τους στα καταστήματα, οι συμμετέχοντες μπορούν επί την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν την ανταγωνιστική γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει η WATT+VOLT, να βρουν την ενεργειακή λύση που τους ταιριάζει και να γίνουν μέλη της πιο πορτοκαλί οικογένειας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα ώστε οι τυχεροί νικητές να απολαύσουν τα δώρα τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα Πασχαλινά τους τραπέζια.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT