Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ Βασιλόπουλος για 8η συνεχόμενη χρονιά

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουνίου 2018
Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ Βασιλόπουλος για 8η συνεχόμενη χρονιά

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε την ημέρα εθελοντισμού, την Κυριακή 27/5. Για τους ανθρώπους της AB ο εθελοντισμός είναι μια συλλογική προσπάθεια, μια ανθρώπινη ανάγκη ανάγκη προσφοράς.

Εργαζόμενοι, πελάτες, φίλοι της AB από το 2011 υλοποιούν δράσεις με στόχο να προσφέρουν χρόνο, αφοσίωση, προσπάθεια…και να δεχθούν πολλά χαμόγελα και αγάπη!

Στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη δράση για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης. Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι της εταιρείας προετοίμασαν 3.200 μικρογεύματα που προσφέρθηκαν σε ΜΚΟ που έχουν αναλάβει τη φροντίδα συμπολιτών μας σε όλη την Αττική. Στο πλαίσιο της ημέρας, δεκάδες μικροί μας φίλοι, συνόδευσαν τους γονείς τους και γέμισαν με χαμόγελο πολύχρωμες ζωγραφιές για τους αποδέκτες των μικρογευμάτων.

Και στη Θεσσαλονίκη, συνολικά 8 καταστήματα της πόλης καθώς και εργαζόμενοι στις Κεντρικές Αποθήκες Σίνδου, το πρωί της Κυριακής συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Εκεί, πέρα από τη συλλογή τροφίμων και χρημάτων για το ορφανοτροφείο ΜΕΛΛΙΣΣΑ που είχε ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα, τα παιδιά των εργαζομένων, αλλά και των πελατών συμμετείχαν σε εικαστικές δραστηριότητες, ώστε να προετοιμάσουν ζωγραφιές για τα παιδιά του ιδρύματος.

Από το 2011 έως το 2017 η AB Bασιλόπουλος έχει πραγματοποιήσει 1.162 δράσεις στις οποίες έχουν συμμετέχει 38.000 εθελοντές, προσφέροντας απλόχερα αγάπη σε ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.