Η WIND παρουσιάζει το πρώτο κλιματικά ουδέτερο κατάστημα της Ελλάδας

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2020
Η WIND παρουσιάζει το πρώτο κλιματικά ουδέτερο κατάστημα της Ελλάδας

Η WIND ανακοίνωσε την πιστοποίηση του 1ου κλιματικά ουδέτερου καταστήματος της χώρας. Πρόκειται για το κατάστημα της Κηφισιάς, το οποίο πιστοποιήθηκε από τον έγκριτο φορέα, First Climate.

Η WIND, σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας και Αριστείας (CSE), προχώρησε στη διαδικασία μέτρησης, αποτύπωσης και αξιολόγησης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου του καταστήματος σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Green House Protocol1 και το ISO 140642.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων προέκυψαν μελετώντας το σύνολο των άμεσων και έμμεσων εκπομπών των δραστηριοτήτων του καταστήματος, όπως η ηλεκτρική κατανάλωση του καταστήματος και ο τρόπος μεταφοράς των εργαζομένων προς και από το κατάστημα.

Με την πιστοποίηση αυτή, η WIND  πετυχαίνει τον μηδενισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από τη λειτουργία του καταστήματός της και αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής και την προστασία του Περιβάλλοντος.

H WIND αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, με δίκτυο που αριθμεί περισσότερα από 200 καταστήματα franchise.