Η Pet City μέγας χορηγός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δομάζος

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουνίου 2020
Η Pet City μέγας χορηγός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δομάζος

Η Pet City, η μεγαλύτερη αλυσίδα pet shop στην Ελλάδα, στηρίζει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μίμη Δομάζου με ολοκαίνουργιες στολές για τους μικρούς μας φίλους.

pet-city-xorigos-akadimias-podosfairou-domazou

Τα παιδιά επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο, αγωνιζόμενα για τη φανέλα με τις αξίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με την κόρη του, Πόπη Δομάζου, μάχονται σήμερα με ένα διαφορετικό νόημα. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην Ακαδημία Μίμη Δομάζου προσφέρουν για τα αδέσποτα, αντί να πληρώνουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

«Είναι τιμή μας που αποτελούμε τον κύριο χορηγό σε μία τέτοια σημαντική προσπάθεια για τα αδέσποτα και τα παιδιά που φορούν σήμερα τις στολές Pet City. Θα είναι οι αυριανοί πρωταθλητές στο γήπεδο αλλά και στη φιλοζωία», αναφέρει η ομάδα της Pet City.

Η Pet City είναι η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ. Η εταιρεία αριθμεί 70 σημεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα και διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στην ελληνική αγορά στις καλύτερες τιμές. Όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία της πιο μεγάλης φιλόζωης οικογένειας στην Ελλάδα, αναζητώντας νέους συνεργάτες  – franchisees σε στην περιφέρεια.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Pet City, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise