Η BIOAXIS Homecare στηρίζει το Heart Pillow Marathon

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτωβρίου 2018
Η BIOAXIS Homecare στηρίζει το Heart Pillow Marathon

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Kαι η BIOAXIS Homecare στηρίζει τις γυναίκες συμμετέχοντας στο Heart Pillow Marathon, το οποίο διοργανώνεται από τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔOΣ (American Women’s Organization of Greece, AWOG) από το 2007.

Με την υποστήριξη της BIOAXIS Homecare και άλλων οργανισμών η AWOG ράβει μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς τα οποία θα παραδοθούν σε νοσοκομεία της Αττικής, σε μια κίνηση από γυναίκες σε γυναίκες μεταφέροντας την θετική τους ενέργεια την σκέψη τους και την αγάπη τους σε όσες διανύουν την δύσκολη αυτή περίοδο . Τα μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς είναι σχεδιασμένα για να τοποθετούνται κάτω από το μπράτσο με σκοπό να απαλύνουν το πόνο μετά από την επέμβαση αλλά και την πρόληψη του σχηματισμού οιδήματος. Εξίσου σημαντική είναι και η συναισθηματική υποστήριξη, που δίνει στις γυναίκες τη δύναμη για να παλεύουν και να κρατάνε μαζί τους κάτι  από καρδιάς. Το AWOG Heart Pillow Project θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στο Apivita Experience Store.

Η  BIOAXIS Homecare, πρωτοπόρος στις υπηρεσίες υγείας κατ’ οίκον, στηρίζει έμπρακτα αυτούς που έχουν ανάγκη, κάνοντας πράξη τις αξίες τις. Με φροντίδα, μέριμνα και ενσυναίσθηση επενδύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, των ηλικιωμένων, των ανθρώπων με αναπηρίες και των οικείων τους φροντίζοντας παράλληλα να εξελίσσεται διαρκώς και να δίνει νέα δυναμική στον κλάδο του homecare.