Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει και φέτος το σχολικό γεύμα σε χιλιάδες παιδιά

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβρουαρίου 2016
Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει και φέτος το σχολικό γεύμα σε χιλιάδες παιδιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει για 3η χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, με τίτλο «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» !

Επειδή για την ΑΒ το κάθε παιδί μετράει ξεχωριστά , μέσα από τις «52 E βδομάδες» , η εταιρεία θα προσφέρει και το 2016 – για δεύτερη συνεχή χρονιά – το σχολικό γεύμα στους μαθητές 52 δημόσιων σχολειών (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων) σε όλη την Ελλάδα , ενισχύοντας οικονομικά το Ινστιτούτο Prolepsis , που υλοποίει το πρόγραμμα ΔΙΑτροφή ! Το πρόγραμμα εφαρμόζεται με κύρια δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», που – για την περαιτέρω ενίσχυση του – διπλασιάζει την προσφορά της ΑΒ.

Παράλληλα, η ΑΒ στηρίζει οικονομικά 52 Ιδρύματα που βοηθούν παιδιά σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Μπορούμε».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στην προσπάθεια αυτή που έχει γίνει πλέον θεσμός, καλεί όλους εσάς,  να γίνετε κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης. Πώς;

  • Αγοράζοντας προϊόντα αλληλεγγύης που θα βρείτε στο ειδικό σταντ στα καταστήματα ΑΒ
  • Αγοράζοντας κουπόνια αλληλεγγύης για την στήριξη ιδρυμάτων στα ταμεία επιλεγμένων καταστημάτων
  • Δωρίζοντας τρόφιμα στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης, που βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά το νέο κύκλο του προγράμματος των «52 βδομάδων» μαζί με όλους εσάς να προσφέρει χαρά και χαμόγελα σε ακόμη περισσότερα παιδιά!

«52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα»

Μαζί πετυχαίνουμε πολλά!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.