Η ΑΒ Βασιλόπουλος βάζει τα χρώματα και τα παιδιά την φαντασία!

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 29 Μαρτίου 2017
Η ΑΒ Βασιλόπουλος βάζει τα χρώματα και τα παιδιά την φαντασία!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς σε συνανθρώπους μας, πραγματοποίησε για την εορταστική πασχαλινή περίοδο, μια ξεχωριστή ενέργεια με τη συμμετοχή των παιδιών του Συλλόγου «Φλόγα».

Με θέμα «Μια ζωγραφιά για το Πάσχα» οι μικροί μας φίλοι έβαλαν όλη τους φαντασία και δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές.

Μετά από κλήρωση, αναδείχθηκαν τρεις νικητές, των οποίων τα έργα θα διακοσμούν φέτος τα ΑΒητικά σοκολατένια αβγά. 0,20€ από την πώληση του κάθε πασχαλινού αβγού θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα».

Η δράση “Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά” θα φιλοξενηθεί στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τις δύο επόμενες Κυριακές και πιο συγκεκριμένα για τις 02/04 & 09/04. Εξειδικευμένο προσωπικό, κηρομπογιές και λευκοί καμβάδες περιμένουν τα παιδιά για να βάλουν και αυτά τη δική τους πινελιά και να ζωγραφίσουν το δικό τους πασχαλινό αβγό, αντλώντας έμπνευση από τα παιδιά της «Φλόγας».

Κάθε παιδική ζωγραφιά θα αποτελέσει και μια σελίδα στο πιο πολύχρωμο άλμπουμ ζωγραφικής που θα προσφέρει στα μέσα Απριλίου η εταιρεία στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», την ίδια μέρα κατά την οποία και οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Ωράριο λειτουργίας:

Κυριακή 02/04 (11:00 – 17:30)

Κυριακή 09/04 (11:00 – 17:30)

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.