Γρηγόρης: Χορηγός εστίασης στην έκθεση-δημοπρασία «Memorabilia»

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 27 Μαρτίου 2023
Γρηγόρης: Χορηγός εστίασης στην έκθεση-δημοπρασία «Memorabilia»

Δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο συνεχίζει να υλοποιεί ο Γρηγόρης και συμμετέχει σαν χορηγός εστίασης στην έκθεση – δημοπρασία «Memorabilia», που διοργανώνει η CREAID (5/4) στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο χώρο του Μηχανουργείου.

Η Creaid, με στόχο να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», δημοπρατεί ένα πλήθος αντικειμένων που δώρισαν διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων έχουν διαθέσει αντικείμενα «ορόσημα» από την προσωπική τους συλλογή, έτσι ώστε να συμβάλλουν σε αυτό το σκοπό.

Έτσι, οι προσκεκλημένοι στην Memorabilia θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά εκθέματα όπως το μπλουζάκι της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη στολή του Μίλτου Τεντόγλου, την σκακιέρα του Garry Kasparov, την παρτιτούρα της Μαρίας Κάλλας, τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, το βραχιόλι της Jenifer Lopez και αμέτρητα άλλα αντικείμενα μεγάλης συλλεκτικής και συναισθητικής αξίας.

Ο Γρηγόρης θα είναι παρόν σε αυτό το σημαντικό γεγονός, προσφέροντας στους προσκεκλημένους το φαγητό που θα τους φτιάξει τη μέρα. Ταυτόχρονα, αυτές τις μέρες, πραγματοποιεί διαγωνισμό στη σελίδα του στο Instagram, όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν από κοντά τα εκθέματα και να απολαύσουν αυτή την μοναδική εμπειρία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ