Γιορτάζουμε τη 10η χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ γεμίζοντας «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων»

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2020
Γιορτάζουμε τη 10η χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ γεμίζοντας «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων»

Η AB Βασιλόπουλος έχει επάξια κατακτήσει μία θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού. Βρίσκεται πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα, δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μέσα από δίκτυό που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ab-basilopoulos-mazi-kanoume-ti-diafora

Έτσι, για άλλη μια φορά η AB Βασιλόπουλος βρίσκεται στο πλευρό όσων την έχουν ανάγκη. Από τις 28 Σεπτεμβρίου, πελάτες και εργαζόμενοι της ΑΒ γίνονται ένα, με σκοπό να γεμίσουν ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων»… Με ό,τι μπορεί ο καθένας μας, γιορτάζοντας με έναν ξεχωριστό τρόπο τη 10η Χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ!

Τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων» βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ & ΕΝΑ, ώστε να τα γεμίσουμε με τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ κ.λπ.), για την ενίσχυση τοπικών φορέων και οργανισμών.

Κι ενώ εμείς συγκεντρώνουμε τρόφιμα για καλό σκοπό, η ΑΒ διαθέτει επιπλέον τρόφιμα αξίας 50.000 ευρώ στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 συνανθρώπους μας.

Γιατί με την ΑΒ Βασιλόπουλος κάνουμε τη Διαφορά για εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο!

Για περισσότερες πληροφορίες, https://www.ab.gr/10-years-volunteers .

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.