Αφιερωμένα στην ΕΛΕΠΑΠ τα πασχαλινά αβγά της AB Βασιλόπουλος

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 15 Απριλίου 2019
Αφιερωμένα στην ΕΛΕΠΑΠ τα πασχαλινά αβγά της AB Βασιλόπουλος

Για άλλη μια φορά η AB Βασιλόπουλος μας αποδεικνύει έμπρακτά πως βρίσκεται στο πλευρό όσων την έχουν ανάγκη!

Με την αγορά των πασχαλινών αβγών της ΑΒ, μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε με 0,30€ στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων).

Έπειτα, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί, καλύπτοντας το κόστος για τουλάχιστον 1.400 θεραπείες.

Με την υποστήριξη του κόσμου συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 ζωγραφιές των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, τέσσερις από τις οποίες κοσμούν τα φετινά πασχαλινά αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος. Τα πασχαλινά αβγά διατίθενται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, σε δύο μεγέθη, με διαφορετικές τιμές το καθένα. Κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές «μεγάλης αξίας». Οι ζωγραφιές του Ιάσωνα, της Μόνα, του Κωνσταντίνου και της Χρυσαλίας, μικρών μαθητών που αναδείχθηκαν νικητές στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής στο Παιδικό Μουσείο Αθηνών, στολίζουν τα φετινά πασχαλινά αβγά της ΑΒ για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Μέσα από αυτή τη δράση, η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937 παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.