ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Είμαστε Όλοι Εθελοντές»

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουνίου 2016
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Είμαστε Όλοι Εθελοντές»

Με βασικό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Εθελοντές», 6.411 ε ργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με 1.589 φίλους και πελάτες, συμμετείχαν για ακόμα μία χρονιά στην Ημέρα Εθελοντισμού» που πραγματοποιήθηκε φέτος την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας.

214 δράσεις οργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις οποίες δόθηκαν τρόφιμα, ρούχα,παιχνίδια, διασκέδαση και ψυχαγωγία, οργανώθηκαν καθαρισμοί παραλιών, επιμέλεια εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και πολλά ακόμα που κάνουν την Ημέρα Εθελοντισμού της ΑΒ ένα σημαντικό ετήσιο θεσμό στη χώρα μας! Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να πράξουν εθελοντικά για πολλούς και διαφορετικούς φορείς, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας, το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Άργους – Μυκηνών, το Γηροκομείου Βόλου, το Ειδικό σχολείο Δράμας, τον Οργανισμό “Ηλιαχτίδα” στην Κρήτη, το Κέντρο Αγάπης της Ελευσίνας, τα Παιδικά Χωριά SOS κ.α. Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός, ότι μόνο στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι της ΑΒ βρέθηκαν σε 9 κεντρικά σημεία της πόλης από τις 10 το πρωί για να κεράσουν τον περαστικό κόσμο, με μόνο αντίτιμο να προσφέρει ο καθένας ό, τι είχε ευχαρίστηση στα διάφανα κυτία που υπήρχαν στα σημεία συγκέντρωσης. Η προσπάθεια αυτή είχε ως στόχο την ενίσχυση 9 ιδρυμάτων της πόλης.

Η «Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μία ενέργεια την οποία έχουν πιστέψει, αγαπήσει και φέρνουν εις πέρας κάθε χρόνο οι άνθρωποι της ΑΒ με την υποστήριξη φίλων, συγγενών, συνεργατών, προμηθευτών αλλά και πελατών.  Μέχρι την επόμενη χρόνια, η ΑΒ θα συνεχίσει με πρωτοβουλίες και προγράμματα να ενισχύει την εθελοντική προσφορά, τη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.