ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: 8ος Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουνίου 2016
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: 8ος Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός

Το νέο Εταιρικό Κοινωνικό της Απολογισμό δημοσιεύει, όπως κάθε χρόνο, η ΑΒ Βασιλόπουλος. Στον 8ο κατά σειρά Απολογισμό παρουσιάζονται οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, καθώς και η πρόοδος και οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η εταιρεία για την επίτευξη των στόχων της το 2015 .

Με περιεκτικό και άμεσο τρόπο περιλαμβάνονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες της ΑΒ, οι οποίες βασίζονται σε τρεις δυνατούς «κρίκους» της «Αλυσίδας Ευθύνης », της ΑΒητικής πλατφόρμας ΕΚΕ: «τον Άνθρωπο», «τα Προϊόντα» και «το Περιβάλλον» .

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος επικεντρώθηκε σε πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης και προγράμματα αλληλεγγύης, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών στις  οποίες δραστηριοποιείται. Στον Απολογισμό αυτό ο κάθε αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πολιτικές, τους στόχους και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν το 2015.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να έχετε μία εικόνα για:

  • Τις συστηματικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρία για τους ανθρώπους της και τις τοπικές κοινωνίες («52 εβδομάδες», Δράσεις Εθελοντισμού, Τρόφιμα Αγάπης, «Υγεία και Ευεξία» ).
  • Τα προγράμματα που εφαρμόζει για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που διατίθενται στα καταστήματά της.
  • Τη συνεργασία με την ΜΚΟ WWF για τη βελτίωση της βιωσιμότητας του αλιευτικού στόλου , που αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα που υλοποιείται, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη τη Μεσόγειο.
  • Τη δέσμευση της εταιρίας να λειτουργεί με περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Με αφορμή την έκδοση του Κοινωνικού Απολογισμού, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος , Chief Operating Officer της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Στην ΑΒ θέλουμε με σεβασμό και ταπεινοφροσύνη να αναπτύσσουμε διαρκώς δράσεις και προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και να βρισκόμαστε δίπλα στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, στους συνεργάτες και προμηθευτές μας, καθώς και στα μέλη της Αβητικής οικογένειας, τους συναδέλφους μας».

Τον απολογισμό μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα της ΑΒ και στην ιστοσελίδα http://www.ab.gr/responsible/reports

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.