Το Coffee Berry έφερε το interactive coffee culture και στα Πατήσια

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουλίου 2018
Το Coffee Berry έφερε το interactive coffee culture και στα Πατήσια

Η Coffee Berry, το street cafe με το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο και τις μοναδικές ευκαιρίες δραστηριοποίησης αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς!

Ένα ακόμη μοντέρνο και λειτουργικό κατάστημα ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη λίστα με τα σημεία Coffee Berry , αυτή τη φορά στα Άνω Πατήσια.

Στην Λεωφόρο Ιωνίας και Χαλκίδος 2 βρίσκεται το νέο μέλος της οικογένειας, σερβίροντας εκλεκτό speciality καφέ και θρεπτικά σνακ για κάθε ώρα της μέρας. Ως ο απόλυτος εκπρόσωπος του τρίτου κύματος καφέ στην Ελλάδα, απογειώνει το interactive coffee culture και δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν από 8 μονοποικιλιακούς καφέδες και 3 μοναδικά blends. Οι μοναδικές προτάσεις για ροφήματα και σνακ ολοκληρώνουν την αγοραστική εμπειρία του κοινού και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αλυσίδας, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία καταστημάτων καφεστίασης.

Το δίκτυο Coffee Berry, με πάνω από 80 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο δίνει επεκτείνεται χάρη στην αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει.

Ο franchisee της αλυσίδας, επιλέγοντας να συνεργαστεί με την Coffee Berry, επωφελείται από μια επιχειρηματική πρόταση με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και παίρνει όλα τα εφόδια που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY