Bufala Gelato: Υπεροχή σε γεύση, απόλαυση κι αποδοτικότητα

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 30 Δεκεμβρίου 2019
Bufala Gelato: Υπεροχή σε γεύση, απόλαυση κι αποδοτικότητα

Νο 1 ανερχόμενη αλυσίδα παγωτού που ξεχωρίζει για το μοντέρνο και λειτουργικό στήσιμο των καταστημάτων της, το φρέσκο παγωτό ημέρας καθώς και τα νέα, πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα που γίνονται αμέσως talk of the town. Με εναλλακτικούς τύπους καταστημάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε αγοράς, η πρόταση του Bufala Gelato οδηγεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας για τον franchisee που θα την επιλέξει.

bufala gelato store voula

Μας συστήθηκε το 2016 στο One Salonica Mall, στη Θεσσαλονίκη και αμέσως ξεχώρισε για τα παιχνιδιάρικα, ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει, δημιουργώντας κυριολεκτικά «ουρές» έξω από το κατάστημα. Και επειδή τα καλά νέα δεν αργούν να μαθευτούν, έναν χρόνο αργότερα, η αγορά της Γλυφάδας υποδέχεται το Bufala Gelato, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζαμε για το φρέσκο παγωτό ημέρας και τους γλυκούς πειρασμούς. Από τότε έως σήμερα, το δίκτυο έχει αναπτυχθεί δυναμικά μέσω συνεργασιών franchise, αριθμώντας συνολικά 8 καταστήματα. Σε Θεσσαλονίκη (με δεύτερο κατάστημα στη Θέρμη), Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βούλα, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη αλλά και την Κηφισιά, τα Bufala Gelato όπου ανοίγουν σκορπούν απόλαυση και αποκτούν πιστό κοινό.

bufala gelato 200Ο franchisee του Bufala Gelato έχει την ευελιξία να παράγει καθημερινά όσο φρέσκο παγωτό χρειάζεται.

 
Γλύκα σε κάθε μπουκιά

Τα Bufala Gelato αναγνωρίζονται εύκολα από την αισθητική, τον σχεδιασµό καθώς και το σύγχρονο και λειτουργικό στήσιµο των προϊοντικών «νησίδων». Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια του πελάτη, φρεσκοψημένες βάφλες, φρέσκο, χειροποίητο παγωτό ημέρας, είτε από βουβαλινό γάλα, είτε από υψηλής ποιότητας αγελαδινό και ανθόγαλα, Βuffle Cone, Vegan παγωτό χωρίς ζάχαρη, Open Buffle, εξαιρετικός καφές από εκλεκτό χαρμάνι, γρανίτες & milkshakes, όλα αναδίδουν αρώματα που τυλίγουν τον χώρο κάθε φορά που περνάμε έξω από ένα Bufala Gelato.

Μάλιστα, το Bufala Gelato θέλοντας να κατέχει πάντα κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού, μας παρουσιάζει νέες, απίθανες γεύσεις παγωτού για όλα τα γούστα. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα φρέσκο, αγελαδινό Choco Caramel Crunch, American Pie, Donatella, Yogurt and passion fruit παγώτό ή σε ένα βουβαλινό με γεύσεις Miranda και Choco Orange; Κανείς!

bufala gelato ice cream

Μια win-win συνεργασία

Η πολυετής εμπειρία των συντελεστών του concept στην αγορά της εστίασης, η τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει και η υποστήριξη προς τους συνεργάτες – franchisees συγκαταλέγονται στους παράγοντες επιτυχίας για κάθε νέο Bufala Gelato. Από τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας ξεχωρίζουμε:

  • Ευρύ πελατολόγιο & αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα, συνώνυμο της διαφοροποίησης, της αξεπέραστης ολοκληρωμένης βιωματικής εμπειρίας και της υψηλής προστιθέμενης αξίας.
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτήν με τη μέγιστη επισκεψιμότητα, καθώς και αποκλειστικότητα περιοχής.
  • Σχέδια και καθοδήγηση στην προσαρμογή του καταστήματος, ώστε να αποδίδεται στο μέγιστο η ξεκάθαρη ταυτότητα του concept και να ενισχύεται περαιτέρω το ποιοτικό και διευρυμένο προϊοντικό μείγμα του ως στοιχείο διαφοροποίησης.
  • Δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο franchisee του Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία & διαχείριση, ώστε να λειτουργεί το κατάστημά του με τον αποδοτικότερο τρόπο.
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες του καταστήματός του.
  • Δημόσιες σχέσεις & πλάνο τοπικού marketing, που τον βοηθούν να προβάλλει αποτελεσματικά την επιχείρησή του.

bufala gelato buffle cone3

Κάθε συνεργάτης προμηθεύεται την πρώτη ύλη στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς ενώ έχει το πλεονέκτημα να παράγει καθημερινά στο κατάστημά του φρέσκο παγωτό, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται. Καθώς δεν υπάρχουν έξοδα ψύξης και μεσαζόντων, τα περιθώρια κερδοφορίας και οι αποδόσεις της επένδυσης είναι υψηλά. Με λίγα λόγια, ο franchisee του Bufala Gelato έχει την ευελιξία να παράγει εύκολα τα προϊόντα που επιθυμεί, μειώνοντας ταυτόχρονα τη λιανική τιμή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO